Alytaus miesto civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojai yra pasipiktinę TV reportažu, kuriame buvo rodyta A.Nedzinsko „santuokos“ ceremonija ir sakoma, kad porą sutuokė būtent Alytaus miesto civilinės metrikacijos skyriaus darbuotoja.

Šio skyriaus vedėja Birutė Valūnienė DELFI patvirtino, kad jokia jų skyriaus darbuotoja šios santuokos neregistravo. Moteris TV ekrane „tuokusi“ porą - nepažįstama. Pažiūrėjusi TV įrašą, vedėja buvo nemaloniai nustebinta, išgirdusi jame minint savo skyriaus vardą.

Skyriaus vedėja nenorėjo leistis į komentarus, bet prasitarė, kad A.Nedzinsko „pokštai“ nei jai, nei kitiems savivaldybės darbuotojams nepasirodė vykę ar juokingi. Anot B. Valūnienės, tai pirmas atvejis per daugiau nei dešimt jos darbo metų, kai Alytaus metrikacijos skyriui primetama neįvykusi santuoka.

DELFI kalbinti kelių civilinės metrikacijos skyrių darbuotojai vieningai tvirtino, kad „santuoka“, kuri buvo parodyta per TV yra daugiau nei nevykęs pokštas.

„Moteris, kuri atseit sutuokė porą, atrodė netvarkingai, jos lietuvių kalba netaisyklinga, stalas, ant kurio „jaunieji“ dėjo parašus, užtiestas antklode. Mes niekada šitaip netuokiame“, - sakė metrikacijos skyriuje ne vienerius metus dirbanti anonimiška išlikti norėjusi moteris.

A.Nedzinsko „vestuvėse“ nedalyvavo nei jo motina, nei tėvas. Draugai, pasakodami apie šventę, painiojosi detalėse. Negalėjo pasakyti, nei kas, nei kur tuokė jaunuosius.

Paklaustas, ar gali būti, kad A.Nedzinsko vestuvės netikros, jo bičiulis muzikantas Valdas Burnys sakė: „Na, tada jis ir mane apgavo“.

Kitas A. Nedzinsko senas bičiulis Arvydas Martinėnas-Vudis sakėsi į vestuvių puotą vėlavęs. „Mes pirkome gėlių, atvirutę, vykome kaip į tikras vestuves“, - paklaustas, ar dalyvavo tikroje šventėje, ar spektaklyje, sakė jis.

„Mane daug kas įsivaizduoja kaip šoumeną, mylintį juokus ir pokštus. Bet, patikėkite, tokiais gyvenimo momentais nejuokaujama. Čia taip sutapo. Jei būčiau norėjęs reklamos iš savo vestuvių, iš anksto būčiau pasiskelbęs draugams ir pažįstamiems. Dabar artimiausius tik iš vakaro pakviečiau į šventę, net nesakiau kokią. Ir kai kuriems artimiausiems giminaičiams apie įvykusias vestuves pranešiau tik šiomis dienomis” - dienraščiui „Alytaus naujienos“ apie santuoką su bendrapartiete, kuri dalyvauja savivaldos rinkimuose, teigė A. Nedzinskas. Antradienį, kaip ir praėjusią savaitę, jam prisiskambinti nepavyko.

Ryšių su visuomene specialistas Linas Kontrimas DELFI teigė, kad tokio Seimo nario poelgio nauda viena - atkreipti rinkėjų dėmesį. „Klausimas tik, ar gali politikas melu ir neteisingu, nors galbūt ir žaismingu, įvykiu tą dėmesį atkreipti? Tai nėra gražu, bet šiuolaikinėje politinėje komunikacijoje vis dažniau pasitaiko. Tai kilpa, kurią mes vejamės sau ant kaklo. Atrodo, viskas - nerimta, viskas - galima“, - sakė L. Kontrimas.

Paklaustas, kokie, jo nuomone, dabar bus A. Nedzinsko veiksmai, ryšių su visuomene žinovas nedvejojo: „Jis viską nuleis juokais. Ir dar apkaltins mus, kad neturime humoro jausmo. Tačiau, kai žinau, kokios yra šalies ekonominės problemos ir matau Antano darbą Seime, man - nejuokinga“.

 Antano Nedzinsko „vestuvių“ nuotrauka          „Alytaus naujienos“ nuotr.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją