Neseniai jie puotavo sostinės naktiniame klube „Helios“.

Pasilinksminę naktį sėdo į taksi ir nuvažiavo į turtuoliui priklausantį viešbutį „Atrium“, esantį Pilies gatvėje. Vėliau V.Gelašvilis savo prabangiu automobiliu vežė R.Žukauskienę namo.

Jaučiasi nesmagiai

„Turiu artimą draugą. Nesmagu, kad taip atsitiko. Kita vertus, su žmogumi, užkalbinusiu mane klube, nieko bloga nedariau“, – dienraščiui L.T. teigė buvusi televizijos LNK laidos „Lalaila“ vedėja.

Ramunė pateikė pažinties su ponu Valerijumi versiją. Į klubą „Helios“ ji užsuko su drauge. Tada prie jų prisėdo draugės bičiuliai, vėliau – tų bičiulių draugai. R.Žukauskienę užkalbino nepažįstamas vyras. Tai buvo V.Gelašvilis. Anksčiau moteris jo nepažinojo.

„Daug žmonių sėdėjo, valgė ir girtavo, man pasidarė nuobodu. Tada tas vyras pasiūlė išeiti. Iš pradžių taksi automobiliu nuvykome prie jo viešbučio. Paskui jis mane parvežė namo“, – pasakojo pašnekovė.

Ji tikino su V.Gelašviliu beveik nebendravusi, nes prastai moka rusiškai. Be to, jautėsi gerokai pavargusi. Pasak Ramunės, verslininkas elgėsi mandagiai: prie jos nesikabinėjo, neprašė telefono numerio. „Nedaviau jam preteksto artimiau su manimi susipažinti“, – aiškino daili moteris.

Atidarys grožio saloną

R.Žukauskienė ir jos sesuo dvynė Genutė Žalienė, taip pat buvusi viena „Lalailos“ vedėjų, neretai pastebimos Vilniaus naktiniuose klubuose.

„Pastaruoju metu į klubus vaikštau retai. Nebent kokia draugė įkalbina. Kartais nueinu į kokį nors renginį. Pasaulis išprotėjo: žmonės masiškai traukia į naktinius klubus ir geria daug alkoholio“, – baisėjosi gražuolė.

R.Žukauskienė, kurios santuoka iširusi, dabar bendrauja su kitu vyru, bet nenori sakyti, kas jis. Draugas Ramunei padovanojo žiedą su deimantais, brangų laikrodį. Anot pašnekovės, tik dabar ji suprato, kas yra tikroji meilė. R.Žukauskienė sako, kad anksčiau jai atrodė, jog myli ir buvusį vyrą. Tačiau ilgainiui suprato, kad vyras jai rodo per mažai dėmesio, todėl jausmai atšalo.

Ramunė nebenori dirbti televizijoje. Juolab kad kitą sezoną neliks ir „Lalailos“.

„Atsibodo man ten maivytis. Kai kurie žmonės kvailos blondinės įvaizdžio neskiria nuo realybės. Ėmė mane vadinti lalaila. Pavargau nuo viešumos. Ir alga buvo nedidelė. Tiesa, nesigailiu patekusi į televiziją. Tapau žinomesnė, pasidarė lengviau atverti kai kurias duris“, – žiniasklaidai pasakojo pašnekovė. Baigusi M.K.Čiurlionio menų mokyklą bei krimtusi teisės ir istorijos mokslus moteris dabar lanko kosmetologijos kursus ir užsimojo atidaryti grožio saloną.

Asmenybė – spalvinga

V.Gelašvilis vadinamas vienu turtingiausių Gruzijos žmonių. Prieš kelerius metus jis deklaravo 16 mi- lijonų JAV dolerių turtą (tuomečiu kursu apie 60 mln. litų). Vilniuje jis turi daug nekilnojamojo turto. Pernai iš V.Gelašvilio, kuris laikomas Gruzijos prezidento Michailo Saakašvilio priešu, buvo atimtas šios šalies parlamento nario mandatas, nes jis neva nesugebėjo suderinti verslo ir politikos. Užpernai Tbilisyje nežinomi banditai bandė nužudyti turtuolį.

Mūsų šalyje V.Gelašviliui prigijo kontrabandos karaliaus vardas. Jo draugas yra vienas garsiausių Lietuvos kontrabandininkų Vilius Karalius.

Į Lietuvą 1981 metais atvykęs gruzinas su žmona Danguole augina keturis vaikus. Jis anksčiau yra tapęs SSRS laisvųjų imtynių čempionu.