Žinia apie skaudų įvykį pasidalinta grupės „Senas kiemas“ „Facebook“ paskyroje. R. Gaudiešiaus draugai pridėjo ne tik nelaimės aplinkybes, bet ir prašymą.

„Nelaimės nesirenka nei vietos, nei laiko...

Sudegė grupės „Senas kiemas“ muzikanto Ramūno Gaudiešiaus namas su muzikos studija ir instrumentais. Galintiems prisidėti ir paremti sąskaitos numeris:LT 07 7300 0100 3646 9117 RAMŪNAS GAUDIEŠIUS Mokėjimo paskirtis: Paramai nukentėjus nuo gaisro

Nuoširdžiai dėkojame“, – į sekėjus kreipėsi grupės nariai.

Dėl skaudžios situacijos Delfi kreipėsi ir į patį R. Gaudiešių, kuris patikino, kad per gaisrą sudegė visas namo antras aukštas.

„Lakstau, kur laidai, ką atjungti, nes viskas sudegė. Pas mane viskas pirmame aukšte, o antrame aukšte buvau įsirengęs muzikos studiją. Kai kilo gaisras, man visą antrą aukštą nušlavė. Mes ten repetuodavome, rinkdavomės vakarais pagroti. Ta visa vieta ir sudegė“, – sakė jis.

R. Gaudiešius patikino nežinantis, dėl ko galėjo kilti gaisras. Visgi liepsnas gesinę gaisrininkai jam sakė, kad prie to galėjo prisidėti perkaitęs kaminas.

„Iš tikrųjų net nežinau. Aišku, kad visas įtarimas ant pečiaus. Gaisrininkai sakė, kad lyg ir kaminas perkaito, bet kaminas ne pats seniausias, jis skardinis ir matosi, kad nėra įtrūkęs. Aišku, po gaisro nudegęs, bet tvirtinti, kad tai dėl jo, tikrai negaliu“, – kalbėdamas su Delfi sakė muzikantas.

Gaisras

Pasiteiravus, kaip šiuo metu jaučiasi ir ar niekas incidento metu nenukentėjo, vyras sakė, kad dėl kilusio gaisro į ligoninę buvo išvežtas brolio sūnus.

„Jis puolė gesinti ir prisikvėpavo. Tada išvežė, pastatė lašelinę ir po to paleido“, – sakė jis.

Visgi vyras ramino, kad po truputį stojasi ant kojų ir bando judėti toliau: „Reikia kažką daryti, veikti, nes negali sėdėti vietoje ir visą laiką pergyventi.“