Prieš du dešimtmečius į popmuzikos sceną įsiveržęs skandalingas atlikėjas iš JAV, visiems geriausiai pažįstamas iš nepamirštamos dainos „I Believe I Can Fly“. Šiandien R. Kelly gali pasigirti tuo, kad visi jo išleisti albumai tapo po kelis kartus platininiais, be to jis yra daugybės „Grammy“ bei MTV nominacijų laimėtojas, jo dainos skambėjo per Olimpinių žaidynių atidarymą bei populiariuose Holivudo filmuose „Space Jam“, „Batman and Robin“, „Shaft“ bei „Nutty Proffesor 2“.

Paklaustas, kodėl buvo pasirinktas būtent šis atlikėjas DJ Sezzy teigė: „Tiesiog man tai tikra legenda, nes aš užaugau su tokiais jo hitais, kaip „Bump & Grind“, „Vibe“ ar „If I Could Turn Back...“. Nors pastaruoju metu R. Kelly pateko į nemalonumus su policija ir dažniau vaikšto į teismą nei pristatinėja naujus kūrinius, jis visad buvo vienas iš tų keliolikos R‘n‘B scenos lyderių. Nesumeluosiu teigdamas, kad jo super hitą „I Believe I Can Fly“ žino visi, tačiau kitos jo dainos, čia nebuvo tokios populiarios, būtent jas ir norėsiu pristatyti. Tiesa, visoms sugroti neužtektų dviejų „Dirty G“ vakarėlių...“

Iki šiol lankytojams DJ Sezzy savo renginių cikle „Living Legends“ spėjo pristatyti tokius atlikėjus, kaip Snoop Dogg, Missy Elliott, Dr. Dre, Jay-Z, Pharrell Williams, Kanye West bei kitus. Tai tikrosios hiphopo žvaigždės, kurių kūrinius girdime jau keliolika metų ir be jų plokštelių nepraeina nei vienas „Dirty G“ vakarėlis.