Po tragedijos grupė „Take that“ nusprendė atidėti Mančesterio arenoje suplanuotus koncertus. Šia žinia feisbuko profilyje pasidalijo Mančesterio arenos administracija.

„Dėl tragiškų praėjusios nakties įvykių ir vykstančio policijos tyrimo, atidedami grupės „Take that“ koncertai, turėję vykti gegužės 25, 26 ir 27 dienomis. Daugiau detalių bus pranešta kuo skubiau“, – buvo rašoma Mančesterio arenos pranešime, kuriuo feisbuke pasidalijo grupė „Take that“.

Po tragedijos, kuri įvyko atlikėjos Arianos Grande pasirodymo pabaigoje, ji socialiniame tinkle paviešino trumpą žinutę. „Palūžusi. Iki širdies gelmių esu apimta liūdesio, neturiu žodžių“, – ji rašė „Twitter“ tinkle. Fizinių sužalojimų atlikėja nepatyrė.

„Žodžiai negali išreikšti sielvarto dėl aukų ir šeimų, kurias palietė ši beprasmiška ataka. Meldžiamės už vaikus ir šios siaubingos atakos paliestas šeimas. Dėkojame bebaimiams asmenims, kurie pirmieji sureagavo į įvykius ir nuskubėjo pavojaus link tam, kad išgelbėtų gyvybes. Prašome visų jūsų rasti vietos aukoms, jų šeimoms ir visiems nukentėjusiesiems savo širdyse ir maldose“, – socialiniame tinkle rašė A. Grande vadybininkas Scooteris Brounas.

Tragedija Mančesterio arenoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)