„Nuostabu, kad nematomas, kryptingas ir nuoseklus darbas suteikia progą patirti šitiek įdomių išgyvenimų. Nekantraudami laukiam savo debiuto. Šiuo metu esame pasinėrę į kūrybą, procesais labai džiaugiamės, mylim šią veiklą“ – atviravo įkvėpėjas Willie.

„Šį kartą daina lietuvių kalba, ne paskutinė, seniai turėjau norą išmokti eiliuoti ne tik angliškai, analizavau kolegas, sulaužiau vidinius barjerus ir dabar ketinu kurti abiejomis kalbomis. Džiaugiuosi šios dainos atsiradimo visa eiga, nuo muzikos kūrimo su talentingu muzikos prodiuseriu Povilu Ramoška iki Muzikos mokyklos „Yamaha“ Antakalnio klasės mergaičių juoko. Visi laiką praleidom nuostabiai“ – džiūgavo vokalistas Valo.

„Amžinai“ vaizdo klipą sukūrė jau komandos dalimi spėjusi tapti „Ponulis Production“ komanda, Dino Parkas maloniai leido šėlti savo teritorijoje, o dainos skambesiu rūpinosi ne tik hiphopo bendruomenei puikiai žinomi: Povilas Ramoška – Mptrys, Eleventy One Audio studija ir Jurgis Masilionis, „Yamaha“ muzikos mokyklos Antakalnio klasė.

Viską apibendrina choristė Milda „Tai geriausia diena šiemet.... Kol kas“.

Willie Valo & Yamaha Kids – Amžinai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)