Nuotaikingame vaizdo klipe „Ačiū“ Gatvės muzikos dienos idėjos autorius Andrius Mamontovas dėkoja savo seneliui Adomui Čipliui, pirmojo lietuviško elementoriaus „Saulutė“ bendraautoriui, kurio dėka tūkstančiai lietuvių išmoko skaityti.

„Saulės kliošas“ siela ir būgnininkas Laurynas Šarkinas taria „Ačiū“ svarbiausiems žmonėms jo muzikinėje karjeroje – „Saulės kliošas“ kolektyvui, Justei Starinskaitei, muzikos klubui „Tamsta”.

Viktoras Diawara dėkoja Sauliui Sventickui, kurio dėka pasirodė pirmasis grupės „Skamp“ singlas ir albumas. Dainininkas Vaidotas Baumila savo padėką išreiškė tėvams. Atlikėja Monika Pundziūtė „Ačiū“ taria Romui Michailovskiui, kuris patikėjo Monikos idėjomis ir ją paskatino dainuoti.

Airių kilmės Lietuvos dainininkė Erica Jennings savo padėką skyrė a.a. maestro Vytautui Kernagiui. Atlikėja Šimtmečio kampanijos „Ačiū“ atvirlaiškyje užrašė: „Brangiausias Vytautai Kernagi. Jūs buvote pirmasis iš žinomų atlikėjų, kuris paskatinote mano dainavimo kelią tuomet, kai buvau septyniolikos. Įkvėpėte savo pavyzdžiu, parodėte, kad gali būti gyva legenda ir tuo pačiu būti paprastu, jautriu ir su geru humoro jausmu. Ačiū už įkvėpimą. Vis dar ilgimės ir mylime“.

Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui skirta kampanija „Ačiū“ prasidėjo kovo 29 d. minint Lietuvos narystės įstojimo į NATO metines. „Ačiū“ kampanijos metu kviečiama padėkoti visiems prisidėjusiems prie Lietuvos ir kiekvieno iš mūsų kelio į sėkmę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)