„Erasure“ – „Love You To The Sky“:


Ženkliai didesniam gerbėjų ratui naują savo kūrybą „Erasure“ pristatys gegužės pabaigoje Glazge, Mančesteryje ir Londone vyksiančiuose koncertuose. Visi bilietai į šiuos koncertus buvo išpirkti likus kelioms savaitėms. Vėliau „Erasure“ prisijungs prie britų superžvaigždės Robbie Williamso, su kuriuo surengs grandiozines gastroles „The Heavy Entertainment Show Tour“.

Šių gastrolių metu duetas užsuks ir į Lietuvą – R. Williamso ir „Erasure“ šou Vilniaus Vingio parke įvyks rugpjūčio 16 d.

„Pop-tobulybė“, – taip naują dueto albumą apibūdina įtakingas muzikos žurnalas „Mojo“. „Naujas emocinės popmuzikos autorių testamentas“, – rašo elektroninei muzikai skirtas leidinys „Electro Sound“.

„Erasure“ nariai Andy Bellas ir Vince‘as Clarke‘as, kurie neseniai pažymėjo bendro muzikavimo 30-ties metų jubiliejų, nebejaučia įtampos ir tikisi, kad naujas dainas gerbėjai sutiks pozityviai.

„Suprantama, dabartinė politinė situacija diktuoja labai daug įvairių idėjų“, – ironiškai ir trumpai pasisakė A.Bellas.

„Manau, kad nemažai žmonių išgyvena savotišką prabudimo stadiją. Tikiuosi, kad mūsų muzika bus sutikta pozityviai“, – jam pritarė V.Clarke‘as.

Prestižiniais „BRIT“ ir „Ivor Novello“ apdovanojimais įvertintas duetas viso yra sukūręs ir įrašęs daugiau nei 200 dainų. Pasaulyje parduota per 35 mln. „Erasure“ albumų.

„Erasure“ daina „Still It's Not Over“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)