"Džiaugiamės, kad sezoną galime atidaryti su tokiu sprogimu, pasikvietę ypatingus atlikėjus. Tuo pačiu norime prisidėti prie Miesto šventės renginių, pritraukti į Tauragę kuo daugiau svečių iš aplinkinių miestų", – pranešime spaudai sako renginio organizatoriu Šarūnas Paulikas.

Tauragės miesto šventė „Tauro ragas 2017“ vyks gegužės 30 – birželio 4 dienomis. Šventės svečiai galės mėgautis garsiausių Lietuvos atlikėjų pasirodymais, be „Radistų“ čia taip pat koncertuos Marijonas Mikutavičius, vyks TV laidos „Duokim garo“ filmavimas ir tiesioginė transliacija.

Šią vasarą Tauragiškių pamėgtoje Keramikos pramogų zonoje „Liberty beach“, kaip ir praėjusiais metais, veiks lauko terasa, vandenlenčių parkas, vyks klubinės muzikos vakarėliai ir koncertai po atviru dangumi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)