„Nebuvau iš anksto susitaręs su teksto autore Kristina Karalyte, koks būtent turėtų būti dainos tekstas. Tiesą sakant, aš net nieko nežinojau apie dabar taip populiarų romaną „50 pilkų atspalvių“, tačiau išgirdęs tekstą, buvau 100 procentų įsitikinęs, jog būtent toks jis ir turi būti“, – pasakojo grupės prodiuseris Karolis Šliažas.

Daina iš karto tapo artima ir merginoms. „Labai tikime šios dainos pasisekimu, nuoširdžiai manau, jog tai vienas geriausių mūsų kūrinių“, – atvirauja grupės vokalistė Miglė.

„Tokiai dainai norėjosi subtilaus, tačiau įsimenamo klipo, kuris tiesiog spinduliuotų moteriškumu. Visa tai mums įgyvendinti padėjo režisierius-kinematografas Paulius Jonikas“, – sako Vilma.

Merginos besijuokdamos pasakoja, kad po klipo premjeros sulaukė nemažai klausimų apie trečiąją grupės narę Gabiją. Ji gerbėjams atrodo nemenkai pasikeitusi, „Taip taip, tai Gabija, tik kita, – juokiasi merginos. – Turėjome puikią kolegę Gabiją Lokytę, dabar turim tokią pat šaunią Gabiją Liutkevičiūtę.“

Grupės prodiuseris Karolis Šliažas tikina, kad su merginomis išgyveno nelengvą laikotarpį: „Išsiskyrus keliams su kolektyvo nare Gabija Lokyte, ilgai svarstėme, ką daryti toliau ir kaip turėtume tęsti koncertinę veiklą. Pašalinės mintys pakišo koją tiek kūrybai, tiek kitiems darbams, tad nusprendėme surasti naują merginą“.

HIT senbuvės vienbalsiai tvirtina, jog dabar grupė gyvuoja geriau nei gerai: „Po visų iššūkių komanda tapo dar stipresnė. Turime naują narę, kuri mokosi dainavimo jau daug metų, yra be galo žavinga ir jau drįstame sakyti – puiki draugė“.

„Gėdos jausmas miršta, painiojas tarp pirštų, nėriniai šilkiniai ir tavo plaukai“, – tokie žodžiai skamba dainoje „50 atspalvių“, pagardintoje erotiškui vaizdo klipu.

HIT „50 atspalvių“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)