Legendinio prodiuserio ir didžėjaus Roberto Concina‘os, geriau žinomo Roberto Mileso vardu, dėka išpopuliarėjo „dream trance“ muzikos stilius.

Pradžią tam davė 1995 metais pasirodęs kūrinys „Children“. Šio singlo buvo parduota net 5 mln. kopijų, o pirmoje Europos populiariausių dainų šimtuko sąrašo vietoje jis išbuvo net trylika savaičių iš eilės.

Mirtis, kaip pranešama, muzikos kūrėją jį ištiko nesugebėjus įveikti ligos, kuria sirgo.

Štai ką socialiniame tinkle „Facebook“ parašė ilgametis D. Mileso draugas ir kolega Joe T Vannelli:„Man sunku patikėti tragiška žinia apie itin talentingo šiuolaikinio menininko mirtį. Jaučiuosi labai prislėgtas. Su juo kartu dirbau, todėl jis – neatsiejama mano gyvenimo dalis. Pasiilgsiu kivirčų, barnių, kritikos, griežtų nuosprendžių, bet ypač – jo talento išgauti garsus ir kurti neprilygstamas melodijas.“

Savo liūdesį socialiniuose tinkluose reiškia ir R. Mileso gerbėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)