„Esu išsiilgęs didelių salių ir koncertų, todėl šis – ypatingai laukiamas. Pirmą kartą surengsiu tokio masto pasirodymą ne Lietuvoje, todėl yra šioks toks jaudulys. Žinau, kad šioje šalyje tikrai daug tautiečių, todėl tikiu, kad tą vakarą Osle pasimatysime su daugeliu jų“, – atvirauja atlikėjas.

Oslo koncertų salėje vyksiančiame koncerte D. Montvydas pasirodys su pilna muzikantų grupe. Atlikėjas koncertui taip pat ruošiasi atsakingai – rengia išskirtinę muzikinę programą, kuri aprėps visus jo kūrybos bei karjeros periodus.

„Dažnai atrodo, kad tai, kas buvo praeityje – tegul ten ir lieka, tačiau kalbant apie šį pasirodymą ir tai, ką jame galės išgirsti susirinkę žmonės, viskas bus kitaip. Į repertuarą įtraukėme ir pačius seniausius kūrinius, kurie tarsi tapo vizitine kortele, abiejų „Eurovizijos“ bandymų ir, žinoma, naujausius kūrinius. Noriu, kad kiekvienas atrastų sau patinkančių kūrinių“, – viliasi D. Montvydas.

Koncertą organizuojanti įmonė įgyvendino ir vieną ypatingą Donato norą – šeimoms sukūrė specialias nuolaidas, kurios leis koncertą išvysti kur kas pigiau. Tokį norą atlikėjas išreiškė dėl simbolinės koncerto datos – motinos dienos išvakarių.

„Aš noriu, kad tai būtų šeimų šventė, kad po koncerto visi pasikrautume pozityvumo ir teigiamos energijos bei nepamirštume padėkoti visi savo mamos. Turiu tik tokį norą, kuris, tikiuosi, išsipildys. Tad, vyrai, būkit džentelmenai, pasirūpinkite tuo“, – teigia pozityviai nusiteikęs atlikėjas.

Gegužės 6 d. Norvegijoje, Oslo koncertų salėje vyksiančiame D. Montvydo koncerte taip pat pasirodys ir televizijos projekte „X faktorius“ išgarsėjusi merginų grupės „Golden Age“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)