G. Stefani pranešė apie traumą atšaukdama dalyvavimą 21-ame kasmetiniame koncerte „Power of Love“ arenoje „MGM Grand Garden Arena“ Las Vegase, informuoja dailymail.co.uk.

Teigiama, jog ne vienam atlikėjui yra trūkęs ausies būgnelis, dėl to pasitaikydavo, kad tekdavo ilgam pasitraukti iš scenos.

Na, o koncerto organizatoriai pranešė, kad G. Stefani gydytojai uždraudė skristi iš Los Andželo į Las Vegasą ir koncertuoti kitą savaitę, ketvirtadienį.

S. Stefani būtų buvusi viena iš daugelio koncerte dalyvaujančių garsenybių. Renginys skirtas kompanijos „MacAndrews & Forbes Incorporated“ prezidentui pagerbti už jo nuopelnus filantropijos srityje.

Paskelbus apie G. Stefani sveikatos sutrikimą buvo parodytas trumpas vaizdo klipas, kuriame ji trumpai atsiprašė, kad negalės koncertuoti.
25 sekundžių trukmės video dainininkė sakė: „Atsiprašau, kad šį vakarą negaliu koncertuoti. Norėjau atsiųsti sveikinimą Andre Agassi ir mano brangiam draugui Ronald Pearlman. Neįsivaizduoju tinkamesnio asmens šiam išskirtiniam apdovanojimui. Šio vakaro renginys – dovana už darbą Klivlando klinikoje ir „Lou Ruvo smegenų sveikatos centre“, kuris yra nuostabi organizacija. Ačiū, kad esate nuostabi šio renginio priežastis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją