Kaip rašoma koncerto organizatorių pranešime spaudai, vos susibūrę ir pristatę pirmąjį savo kūrinį „Namas ant ratų“, „Griby“ tiesiog susprogdino socialinius tinklus ir tapo metų sensacija bei atradimu muzikiniame pasaulyje. Neįtikėtina energetika, nepakartojamas „draivas“ ir ypatinga atmosfera lydi kiekvieną jų pasirodymą.

Prodiuserio teigimu, 2016-ųjų pabaigoje socialiniame tinkle „Vkontakte“ pristatyta jų daina „Namas ant ratų“ tapo populiariausia, daugiausiai susidomėjimo sukėlusia premjera socialinių tinklų istorijoje.

2017-aisiais pristatytas naujausias „Griby“ kūrinys „Tirpstantis ledas“ jau peržiūrėtas beveik 60 mln. kartų. Ne viena Rusijos garsenybė prisidėjo prie ukrainiečių grupės populiarumo. Ir socialiniuose tinkluose, ir „Youtube“ galima rasti daugybę „Griby“ klipų parodijų, kurias sukūrė Rusijos žvaigždės. „Griby“ akimirksniu sukėlė ažiotažą ne tik Ukrainoje, bet ir Rusijoje.

„Dėl koncerto derėjomės gerą pusmetį. Tai grupė, kuri kelia itin aukštus reikalavimus viskam. Jie nedalija interviu, mažai apie save komunikuoja, todėl džiaugiamės, kad jie apskritai sutiko koncertuoti Lietuvoje. Ši proga – išskirtinė, kada galima išvysti „Griby“ Lietuvoje. Keleto jų klipų peržiūrų skaičius perkopia 100 mln. Jų koncertai „kilnoja stogą“ bet kur, kur jie surengia pasirodymą. Grupės koncertai numatyti net Dubajuje, todėl tai, kad pavyko juos prisikviesti į Vilnių, laikome sėkme“, - pasakojo vienas koncerto organizatorių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)