Per beveik mėnesio trukmės pertrauką grupė taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi – išleido koncertinį vaizdo klipą kūriniui „Mūsų nepakeis“ iš kol kas didžiausio turo koncerto Vilniaus koncertų salėje „Compensa“ bei su savo kūriniais iš naujausio albumo užkopė į radijo stočių topų viršūnes.

Sprendimą pratęsti turą „Willkommen“ grupės nariai sutartinai priėmė po to, kai bilietai į koncertus buvo iššluoti kelios savaitės dar prieš jiems įvykstant.

„Tai turėjo būti paskutinis turo koncertas, bet jūsų dėka turas dar tik įpusėjo“, – po kovo 10-osios koncerto Šiauliuose gerbėjams dėkojo Igoris Kofas.

Antroji „Lemon Joy“ turo dalis prasidės jau šį penktadienį – balandžio 7 dieną „Lemon Joy“ pasirodys Kaune „Renginių oazėje“, balandžio 8 dieną Šiauliuose „Saulėje“, balandžio 9 dieną Klaipėdos koncertų salėje, balandžio 13 dieną Alytuje Kultūros ir komunikacijos centre. „Willkommen“ koncertų turą vainikuos balandžio 22 dieną pasirodymas Panevėžyje „Cido“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)