Atlikėja dar kovo mėnesį pasidalijo liūdna žinia – dėl koncertų organizatorių įsipareigojimų nevykdymo dalis koncertų, kuriems Monika su muzikantais ruošėsi keletą mėnesių, deja, neįvyks.

Tačiau pirmadienio vakarą M. Linkytė vienintelio savo koncerto svečius pasitiko plačia šypsena ir geriausiomis emocijomis, kurias išspinduliavo ir gerbėjams.

Londono BIMM universitete muzikos kūrybą ir atlikimą studijuojanti Monika Linkytė koncerte šv. Kotrynos bažnyčioje pristatė pirmąją Didžiojoje Britanijoje sukurtą savo dainą.

„Manau, kad tik atliekant savo kūrybos dainas galima su klausytojais kalbėti muzikos kalba. Esu perfekcionistė, visada siekiu geriausio rezultato, o būti gera dainininke man reiškia sugebėti pačiai kurti gerą savo muziką. Todėl ir pasirinkau tokias studijas, kur vienodai mokoma tiek atlikimo meno, tiek ir muzikos kūrybos paslapčių. Naujausia mano daina – pirmoji, parašyta Londone.

Šis miestas įkvepia mane kiekvieną dieną, o studijos moko tą įkvėpimą paversti konkrečia kūryba. Kartais sunku patikėti, kad tais pačiais universiteto koridoriais vaikščiojo tokie atlikėjai kaip Tomas Odellas, The Kooks, Jamesas Bay'us, George'as Ezra ir kt.

Studijos – vienas geriausių mano sprendimų, dėl kurio pagaliau galiu aiškiau matyti savo, kaip atlikėjos, kelią, įgyvendinti muzikines idėjas ir kasdien semtis patirties iš garsiausių muzikos profesionalų. O naujo gyvenimo etapo įtaką klausytojai tikrai išgirs naujausiose mano dainose“, – kiek anksčiau mintimis dalinosi atlikėja.

Koncerto lankytojų laukė ne tik lyriškos M. Linkytės kūrybos dainos, bet ir specialus duetas su šių metų „Eurovizijos“ atrankos dalyviu Gabrieliumi Vageliu.

„Gabrielius – vienas profesionaliausių šių metų „Eurovizijos“ atrankos dalyvių, palaikiau jį visais atrankos etapais. Džiugu, kad jis pasirodys ir mano koncerte, kartu atliksime dainą“, – džiaugėsi atlikėja.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)