„Labai dažnai sulaukdavau žmonių skambučių su klausimu, kada atvyksiu į jų miestą. Supratau, kad esu laukiama, bet kartu išsigandau. Jaučiau didžiulę asmeninę atsakomybę prieš žiūrovus. Negaliu bet kaip išeiti į sceną. Labai džiaugiuosi, kad aktorius ir režisierius Marius Jampolskis padėjo man sukurti pasirodymo scenarijų, o kompozitorius Stanislavas Stavickis-Stano sudėliojo muzikinę programą. Tai bus ne šiaip koncertas, o muzikinis spektaklis su netikėtais svečiais, betarpišku bendravimu su publika ir puikia nuotaika“, – džiaugėsi Laisva.

Atlikėja žada pasirodymo metuatskleisti didžiausias savo baimes ir lūkesčius. „Atiduosiu žiūrovams visą savo širdį ir dar daugiau. Sakydama „dar daugiau“, mintyje turiu pačius tikriausius dalykus, kuriuos žmonės išsineš po koncerto“, – šyptelėjo dainininkė.

Laisva prisipažino, kad pasiruošimas turui atima daugybę laiko. Koncertai vyks jau kovo mėnesį, net dešimtyje Lietuvos miestų. Tai pirmasis Laisvos koncertinis turas.

O belaukiantiems jos pasirodymų atlikėja dovanoją naujasią savo dainą „Meilė griauna sienas“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)