Tikslas – didžioji „Eurovizija“

Kartu su Lolita Zero, kurią įkūnija aktorius, šokėjas bei režisierius Gytis Ivanauskas, DELFI konferencijoje viešėjo ir jos prodiuseris Gytis Šapranauskas.

„Visas šis projektas prasidėjo prieš kokius devynis mėnesius. Mes net juokaujame, kad tai kūdikis, pagaliau išvydęs pasaulį, – kalbėjo G. Šapranauskas, niekada anksčiau nedirbęs su jokiais atlikėjais. – Tiesiog pamačiau Lolitą filmavimo aikštelėje, mes susipažinome, išgirdau jos nuostabų balsą ir pagalvojau: kodėl nepabandžius savęs šitoje industrijoje?“

Aktoriaus, šokėjo bei režisieriaus amplua žiūrovams pažįstamas G. Ivanauskas DELFI konferencijos metu tikino, kad lavino savo vokalą, tad niekas neturėtų nustebti, jog jis ėmė ir viešai uždainavo, nors kalbų buvo visokių.

Gytis Šapranauskas, Gytis Ivanauskas-Lolita Zero

Buvo pasklidę gandai, esą Lolita Zero tik žiopčioja, o visą solo partiją atlieka pasirodymo metu dažniausiai už jos pasislėpęs Jurijus Veklenko. Šiuos gandus Lolita griežtai neigia ir tikina, kad nebūtina akcentuoti tik šio vaikino pavardės, nes jo grupėje taip pat yra ir Naglis Bierancas, kurį daugelis turėtų pažinti kaip Donato Montvydo šokėjų grupės narį arba atlikėją iš jau iširusios vaikinų grupės „Rollikai“.

Šeštadienio vakarą vykusios „eurovizinės“ kovos metu Lolita Zero iškovojo antrąją vietą galutinėje rezultatų lentelėje. Anot jos, ji nė kiek nesijaudino, laukdama „eurovizinių“ rezultatų: „Mes žinojome, kad būsime pirmoje vietoje“. Išties, žiūrovai Lolitai padovanojo pirmąją vietą lentelėje.

Gytis Šapranauskas
Mes susirinkome sudrebinti pasaulį.

„Mes susirinkome sudrebinti pasaulį“, – šyptelėjo į pokalbį įsiterpęs G. Šapranauskas ir pridūrė, kad jie turi tik vieną „eurovizinį“ tikslą – gegužės viduryje išvažiuoti į Kijevą ir Lietuvai atstovauti didžiojoje „Eurovizijoje“.

Įplieskė neregėtą skandalą

Šis „eurovizinis“ pasirodymas įplieskė iki šiol neregėtą skandalą. Atrankose pasirodžiusi Lolita Zero, surengė tikrą fiestą: šoko apsiavusi aukštakulnius ir pasipuošusi milžiniškais ragais, talžė arbūzus, o pasirodymo pabaigoje iš ragų pasipylė fejerverkų liepsnos. Pasirodymas kai kuriems sukėlė įtarimų, esą tai – netrukus pasirodysiančio Emilio Vėlyvio filmo „Zero III“ reklama.

Gytis Šapranauskas, Gytis Ivanauskas-Lolita Zero ir Kristina Pocytė

Tokius įtarimus pakurstė prieš mėnesį, gruodžio 16-ąją, pristatytas E. Vėlyvio filmo „Zero III“ anonsas. Jame, be daugybės žymių Lietuvos aktorių bei pramogų pasaulio atstovų, kelias sekundes matyti ir Gytis Ivanauskas, apsirengęs kaip personažas Lolita Zero.

Ištraukoje Lolita Zero nulipa nuo „eurovizinių“ atrankų scenos ir pateikia priekaištų dizaineriui Juozui Statkevičiui.

Šiuos Lolitos Zero ir filmo „Zero III“ gretinimus pati Lolita griežtai neigia. „Lolitos personažas atsirado gerokai anksčiau nei buvo pradėtas filmuoti šis filmas“, – kalbėjo Lolita Zero.

„Emilis Vėlyvis sutiko Lolitą Zero įrašų studijoje. Tik po to paaiškėjo, kad tie patys „Happyendless“ rašo jo filmui muziką („eurovizinėse“ atrankose Lolita Zero pasirodo su „Happyendless“ kurta daina – DELFI), mes išsišnekėjome, aš papasakojau savo viziją ir Emilis sako „darom!“. Taip Lolita pateko į filmą“, – pasakojo Lolitos Zero personažą įkūnijantis G. Ivanauskas.

Tiesa, sąsajų su E. Vėlyvių turi ir jo prodiuseris G. Šapranauskas. „Mūsų prodiuserinė kompanija gamino tą filmą (Filmą „Zero III“ – DELFI). Čia juk giminių kraštas“, – į reakciją, jog visi tiek prie filmo, tiek prie Lolitos Zero personažo prisidėję asmenys yra labai susiję, sureagavo G. Šapranauskas.

Kas gamino Lolitos Zero ragus, ar ir kitų pasirodymų metu ji traiškys arbūzus, kodėl visi šokėjai pasirodo scenoje su prisegtais mikrofonais bei kokia atlikėja įkvėpė pradėti žengti muzikiniu keliu, išgirsite DELFI konferencijos įraše:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)