Kotryna atvira: „Mėgaujuosi atlikdama šią dainą, tikiu ja, susilieju su jos žodžiais, kitaip tariant –išgyvenu savąjį „Love shadow“. Atlikėjos dainos autoriai, žinomi prodiuseriai Kaspars Ansons ir Richard Ashley Hicklin, išgirdę galutinę versiją su kuria pasirodė Kotryna, buvo sužavėti galingu jaunos merginos vokalu ir moderniu dainos išpildymu. Jų nuomone, kartu su Kotrynos energija ir šarmu, daina turi realias galimybes suspindėti Ukrainoje vyksiančioje „Eurovizijoje“.

Kotrynos talentu ir sėkme neabejoja ir žinoma dainininkė Rosita Čivilytė, kuri rūpinasi „Love Shadow“ dainos vokaliniu išpildymu: „Kotryna yra neginčijamai unikalus dainuojančios asmenybės pavyzdys, kuri bet kurią dainą, net ir tą, kuri nėra labai turtinga savo melodija ar diapazonu balso laisvei, gali paversti ypatingai išraiškinga daina. Ji tarsi pakeitė dainos paprastumą, dažną pasikartojimą, kuris, žinoma, dabar yra beveik visuose šiuolaikinėse dainose ir savo interpretacijomis, manieringumu ir išraiškomis, „Love Shadow“ pavertė į balso ir muzikos puotą“.
Rosita Čivilytė

Ne paslaptis, kad didžioji „Eurovizijos“ scena Kotrynai labai gerai pažįstama, kaip ir visas kelias užsitikrinantis tarptautinį gerbėjų ratą. 2016 metais Stokholme vykusioje „Eurovizijos“ scenoje ji pasirodė kartu su Lietuvą atstovavusiu Donatu Montvydu, kaip viena iš back vokalisčių. Darbas su vienu stipriausių atlikėjų Lietuvoje, Kotrynai suteikė neįkainojamos patirties, tad ji žino, ko reikalauja pasirodymas vertas aukščiausios vietos finale: „Eurovizijoje tavo daina tikrai turi būti išskirtinė, bet tuo pačiu ir lengvai suprantama klausytojui. Tačiau čia, tik gero kūrinio neužtenka, svarbu yra kruopščiai sustatytas pasirodymas, kiekvienos detalės apskaičiavimas. Didžiojoje Eurovizijos scenoje, kiekvienas žingsnis ar žvilgsnis gali labai daug ką nulemti“.

„Love Shadow“ tinkamumu „Eurovizijos“ scenai neabejoja ir ilgametę sceninę patirtį turinti vokalo pedagogė Rosita Čivilytė, žinanti pagrindines dedamąsias pelnyti žiūrovų simpatijas: „Eurovizija - tai dainų mugė, kurioje muzika paprastai ir lengvai suvokiama, o jos atkartojimas yra pagrindinė taisyklė norint nudžiuginti žiūrovą. Tačiau be charizmatiškos asmenybės, įdomaus įvaizdžio, aukščiausios kokybės įrašų, darbo studijoje, balso valdymo bei kūno kalbos puoselėjimo, sunku įsivaizduoti įsimintiną pasirodymą Eurovizijos politinėje šventėje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)