„Iš tiesų nesu tikras, kodėl Andrius Mamontovas pakvietė kartu leistis į turą – jis vis pasidalindavo „ba.“ kūryba savo „Facebook“ sienoje, padovanojau jam savo albumą – gal tai turėjo įtakos?“, – apie galimybę groti su lietuviško roko klasiku kalba B. Aleksandravičius, vertinantis A. Mamontovo nuomonę ir galimybę stovėti toje pačioje scenoje.

ba. – „Rasti/Pasiklysti“ turo vaizdo klipas

Kiekvieną savaitę „ba.“ lyderį ir idėjinį vadą galima išgirsti LRT OPUS bangomis – čia muzikantas ketvirtadieniais veda indie skambesiui skirtą laidą „Red Rose Radio“. Paklaustas, ar užtenka laiko ir aktyviai koncertuoti bei kurti, ir ieškoti įdomios naujos muzikos, atlikėjas teigia, kad naujienoms atviras yra kasdien.

„Dažniausiai vos atsikėlęs skiriu laiko naujo skambesio paieškoms – visuomet įdomu atrasti grupes, albumus, o dabar turiu galimybę visa tai ištransliuoti daugybei žmonių“, – paraleliai besivystančia radijo laidų vedėjo karjera džiaugiasi Benas.

Kol kas to, kas vyks po vasaros koncertų maratono, „ba.“ lyderis neplanuoja. Intensyviai keliaujantys po Lietuvą muzikantai nemažai laiko skiria ir darbui studijoje. „Važiuokim toliau“, – save ir gerbėjus ragina B. Aleksandravičius ir jo grupės nariai, žadantys, kad netrukus ateis laikas naujiems ir itin stipriems „ba.“ kūriniams.

ba. – „Juodaesi“

„Kažkada po koncerto Kaune vienas žmogus pasakė, kad mes – geriau už „Kings of Leon“, – vieną smagesnių išgirstų komplimentų prisimena „scenos vilties“ statusą jau išaugęs jaunasis talentas. Ar gerbėjo žodžiai – tiesa, įsitikinti bus galima jau ketvirtadienį, kuomet „Vasaros terasoje“ suplevėsuos geriausią lietuvišką skambesį dovanojančio ciklo „Summer Selection“ vėliava.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)