Kaip DELFI yra sakęs M.Starkaus, M.Mikutavičiaus „Starkaus ir Radzevičiaus daina“ buvo parašyta būtent bičiulių kelionei Pietų Amerikoje.

Vytaras Radzevičius ir Martynas Starkus
„Marijonas yra mūsų draugas, kartą pats vos neišvyko su mumis į vieną iš kelionių. Galbūt mes jį labai erziname tokiais išvykimais, todėl rašydamas dainas ir nori prie jų prisidėti, - juokavo M.Starkus. - O iš tiesų labai džiaugiuosi, kad jis turi idėjų naujam mūsų projektui."

Prie video klipo kūrybos prisidėjęs Jonas Banys DELFI tikino, kad dar pavasarį Marijonas prisižadėjo parašyti kūrinį apie bičiulių kelionę už Atlanto. Tačiau iki laidos pasirodymo dėl M. Mikutavičiaus užimtumo buvo įrašyti tik atskiri kūrinio fragmentai ir pilna dainos versija pasirodė tik dabar. "Šiandien yra viešumoje pasirodžiusio kūrinio premjera", - sakė J. Banys.

"Starkaus ir Radzevičiaus dainai" buvo sukurtas ir vaizdo klipas iš vaizdų, keliautojų nufilmuotų Argentinoje, Čilėje, Bolivijoje, Peru ir Ekvadore.

Televizijos vilkai savo kelioniniuose projektuose po Afriką ir Aziją visada parenka po vieną pagrindinį muzikinį kūrinį, kuris atspindi tos kelionės nuotaiką bei būna garso takelio dalis. Su senais automobiliais pasaulį išmaišę vyrai jau yra bendradarbiavę su Andriumi Mamontovu, grupe „Biplan“, Marijonu Mikutavičiumi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)