Jau rugpjūčio 21 dieną Vilniaus Vingio parke iškils neįtikėtino dydžio scena ir dešimtys tūkstančių gerbėjų šėls pametę galvas pagal populiariosios Lady Gagos muziką.

Dešimtys kostiumų, kuriais rūpinosi pats Giorgio Armani, speciali gigantiška pilies formos scena, dešimtys šokėjų, kokybiškiausias apšvietimas ir garsas. Viena tikrai garantuota – į dainininkės koncertą susirinkusi publika gaus aukščiausio profesionalaus lygio šou, kokį tik šiuo metu įmanoma išvysti pasaulyje. Puikiai tiek akustinius, tiek savo šokių muzikos hitus gyvai atliekanti Lady Gaga gerbėjams Vilniuje dovanos skambiausius šiame ture pristatomo albumo „Born This Way“ singlus ir ankstesnius sėkmės sulaukusius savo kūrinius. Nenuostabu, kad bilietai iki ryškiausio koncerto, kokio Lietuva dar nematė, sparčiai tirpsta.

Gerbėjai – aukščiau visko

Nors ekscentriški 26-erių Lady Gagos šou susilaukė nemažai kritikos, dainininkės vadybininkas Troy Carteris naujienų agentūrai „Associated Press“ sakė, kad Lady Gaga neketina nuskriausti gerbėjų nė vienoje šalyje ir visur, kur koncertuos, surengs tokį patį šou, kaip numatyta nuo pirmos iki paskutinės sekundės.

Dėl vulgarumo pabūgusių atlikėjos priešininkų jos koncertas Indonezijoje net buvo atšauktas, o Pietų Korėjoje Lady Gagos pasirodymą stebėti galėjo tik pilnamečiai. „Ji neprovokuoja tik tam, kad provokuotų. Ji siekia perduoti žinią“, – apie atlikėjos poziciją sakė jos vadybininkas.

Nuolat dalijasi įspūdžiais

Atlikėja savo rekordinius skaičius fanų turinčiuose „Facebook“ ir „Twitter“ tinklalapiuose aktyviai dalijasi naujausiomis žiniomis iš visų vietų, kurias aplanko savo koncertinio turo metu. Gražių jos žodžių jau susilaukė Bankokas, Singapūras, Sidnėjus ir daugybė kitų miestų. Tiesa, Tailando valdžią papiktino atlikėjos nuotrauka su centre įsigytu padirbtu „Rolex“ laikrodžiu. Tikėtina, kad su milijonais savo gerbėjų dainininkė pasidalins ir įspūdžiais iš Vilniaus ar Lietuvos.

Tiesa, kol kas Lady Gagos atvykimo į mūsų šalį detalės kruopščiai slepiamos. Nors aktyviausi atlikėjos fanai, dar kitaip vadinami „monstriukais“, jau dabar ruošia pribloškiančias sukneles, odinius ir latekso aksesuarus bei įmantrius galvos papuošalus, kuriais mėgins nustebinti savo dievaitę ir pakliūti į specialiai jiems „Monster Pit“ zoną.

Nepailstančioji dainininkė po aktyvaus koncertinio turo pasirodymų ir repeticijų grafiko ne tik atranda laiko pabendrauti su gerbėjais socialiniuose tinkluose, bet ir vysto kitokius projektus.

Štai birželio pradžioje Lady Gaga pristatė pirmuosius savo kvepalus, kuriuos ji pavadino pirmaisiais juodais kvepalais ir davė vardą „Fame“.
Lady Gagą Vilniuje apšildys britų vadinamojo glamūrinio roko grupė „The Darkness“.

Pirmasis nepakartojamos Lady Gagos koncertas Lietuvoje įvyks rugpjūčio 21 d. Vilniaus Vingio parke. Bilietus į renginį galima įsigyti „Ticketpro“ kasose bei www.ticketpro.lt. Svarbiausią šių dienų pop muzikos žvaigždę į Lietuvą atveža didžiausias koncertų organizatorius Baltijos šalyse „BDG Music“, bendradarbiaudamas su pasauliniu koncertų milžinu „Live Nation Touring“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)