Ja Rule ir 50 Cent konfliktui buvo skirta nemažai dėmesio: nuolatiniai minėtų reperių susidūrimai, ne itin draugiškas apsikeitimas įžeidimais, kaltinimais ir net atvirais grasinimais.

50 Cent kaltino jį 2Paco kopijavimu (savo ruožtu Ja tuo pačiu kaltino 50 Cent’ą), o DMX buvo dar kitos nuomonės – jis manė, kad Ja Rule vagia jo paties stilių.

Pirmą kartą Ja Rule galima buvo išgirsti 1995 m. grupėje „Cash Money Click“. Pirmasis hitas „It's Murder” buvo įrašytas debiutiniam Ja Rule albumui „Venni Vetti Vecci“.

2001 metais išleistas diskas „Pain is Love“, kurį įprasta laikyti geriausiu Ja Rule albumu. Sėkminga buvo pripažinta daina „Livin‘ It Up“, kurios pagrindu pasirinktas Stevie Wonder‘io semplas. Palankiai sutikta ir daina „I`m Real“ su Jenifer Lopez.

Tuo pačiu metu Ja susidomėjo ir aktoriaus karjera. Ją pradėjo populiariame filme „The Fast and the Furious“ (liet. „Greiti ir įsiutę“). Iš įsimintiniausių vaidmenų dar galima paminėti vaidmenį filme „Scarry Movie 3“ (liet. „Pats baisiausias filmas 3“).

2004-aisiais pasirodęs albumas „R.U.L.E.“ įvardinamas kaip didžiausias Ja Rule pasiekimas nuo „Love is Pain“ laikų: hitas „Wonderful“ su R. Kelly, Cool&Dre prodiusuota daina „New York“ su Jadakiss ir Fat Joe, galiausiai – 2Pac’o stilistika sukurtas „Life‘s Going On“.

2009 metais išleistas „The Mirror“, kurį buvo galima nemokamai atsisiųsti internetu. Pastaruoju metu apie Ja Rule Lietuvoje buvo mažai girdima, tačiau už Atlanto jis kaip buvo, taip ir liko tikra muzikos žvaigžde. Su tik joms būdingais skandalais (nelegalūs ginklai, narkotikai, smurtas) bei prabangiu gyvenimo būdu. Be jokios abejonės, savo prabangiais namais ir “Ferrari” automobiliais Ja Rule ne vieną kartą turėjo progos pasigirti ir populiariosios “MTV Cribs” laidos metu.

Šiuo metu reperis rengiasi išleisti albumą simboliniu pavadinimu „The Renaissance Project“. Į Europą Ja Rule atvyksta pristatinėti šį jau aštuntąjį savo albumą. Jau išleistas ir pirmasis albumo singlas "Man Is Down", kuris atskleidžia, kad Ja Rule bus kitoks.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją