Kaip tvirtina „Gravity“, po tiesiog „stogą rovusių“ miksų „How To Kill The DJ“ bei „Psyche Out“ mados spinduliuose besimaudantis JD Twitch pernai metais beveik 100 kartų stojo už DJ pulto. Vėliau jis sukūrė garsiųjų rokerių „Franz Ferdinand“ bei praėjusių metų išsišokėlių „Hot Chip“ remiksus ir dabar vadinamas vienu iš tų keliolikos diskžokėjų, kurį būtina pasikviesti į savo klubą.

3 visiškai skirtingi pasirodymai

„Optimo“ nario atvežimas į Lietuvą tapo senos dueto „Partyzanai“ svajonės išsipildymu. Jau kelis metus ketinę jį čia atsivežti, pagaliau tai padarė bene pačiu geriausiu laiku. Anot diskžokėjų, JD Twitch šiuo metu yra savo populiarumo viršūnėje.

„Esu matęs net tris jo pasirodymus ir visi trys buvo absoliučiai skirtingi, juos siejo tik ta nenusakoma euforija, tvyrojusi ore jo diskotekose. Vieną kartą tai buvo rokas, kitą kartą techno, trečią kartą visi elektroninės muzikos stiliai, kokius aš tik esu girdėjęs, viename. Tai nepaprastai kūrybingas diskžokėjas, kuriam visai nebaisu neturėti savo stiliaus ir kiekvieną kartą visus gerąją prasme šokiruoti,“ – neslepia susižavėjimo penktadienio svečiu „Partyzanai“.

Laukia „pusiau gyvas“ pasirodymas

Labiau kaip diskžokėjai bei kompiliacijų autoriai žinomi „Optimo“ iš tiesų neturi jokių muzikinių rėmų ir tai ypač dažnai pabrėžia žurnalistams duodamuose interviu.

„Optimo“ - tai žmonės kurie ateina į klubą. Kadangi kiekviename klube auditorija būna visada skirtinga, nei vienas iš mūsų setų ir tų pačių dainų miksai nebūna identiški. Mes tiesiog labai mylime Jūsų ausis," – sako jie.

Šimtą ir tūkstantį stilių maišantis JD Twitch groja kombinuodamas „Ableton Live“ su tradiciniais vinilais. Būtent toks būdas leidžia atlikėjui pateikti ypatingą muzikos stilių spektrą su nenuspėjamais jų kaitos posūkiais. Pagrindinis škoto išskirtinumas už pulto - pastovus įvairių dainų remiksų sukūrimas ir lipdymas į savo miksą gyvai.

Kovą „Everlast“ serijoje – Superpitcher

Jau kovo 3 d. “Everlast” vakarėlyje klube „Gravity“ pasirodys kelis metus lauktas įrašų kompanijos „Kompakt“ atstovas Aksel Schaufler, geriau žinomas Superpitcher pseudonimu. Šis talentingas muzikos atlikėjas, diskžokėjas ir „topinių“ remiksų autorius iš Vokietijos labiausiai gerbiamas ir mylimas dėl savo šiltų, emocingų ir dažnai melancholiškų kūrinių. Superpitcher muzika tai tobulas mišinys tarp techno ir pop.

Daugelis klausėmės jo albumo „Here Comes Love", dar geriau prisimename jo remiksuotą Michael Mayer himną „Happiness“, kuris buvo įtrauktas į daugybę rinktinių albumų, kaip kad Damian Lazarus „Rebel Futurism 2" ar John Digweed „Fabric 20“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją