Šįryt Šiauliuose esančiame name kilo gaisras. Ugniagesiai gaisravietėje rado dviejų žmonių - vyro ir moters - kūnus. DELFI šaltinių žiniomis, tai ir buvo G. Martinionis su žmona. Manoma, kad jie mirė apsinuodiję smalkėmis.

Kaip DELFI patikslino Šiaulių Vyriausiojo komisariato atstovai, užgesinus gaisrą sudegusiame name buvo rasti dviejų sutuoktinių kūnai.

Viena iš galimų gaisro priežasčių - neatsargus rūkymas patalpose, nes kito atviro ugnies šaltinio minėtame name nebuvo, tačiau, pasak įvykį tiriančių pareigūnų, ir šią versiją dar būtina patikrinti.

Gintaras Martinionis gimė 1956 m. gruodžio 29 d. Panevėžio rajone.

1976 m. baigė Kauno S.Žuko taikomosios dailės technikumą, 1980-1985 m. studijavo Vilniaus dailės institute.

1978-1980 m. – Šiaulių reklamos biuro dailininkas. Nuo 1985 m. Šiaulių pedagoginio instituto (nuo 1997 m. Šiaulių universitetas) dėstytojas.

Nuo 1990 m. Lietuvos dailininkų sąjungos narys.

Dalyvavo respublikinėse ir tarptautinėse parodose (Rusija, Latvija, Estija). Surengė personalines parodas Šiauliuose, Vilniuje, Klaipėdoje ir kt. Jo darbų yra įsigiję privatūs JAV, Australijos, Vokietijos, Slovėnijos, Rusijos šalių kolekcininkai. Svarbesnieji darbai: „Netektis“ (1989 m.), „Gimtadienis“ (1990 m.), „Nešantis aitvarą“ (1996 m.), „Kristoforas“ (1998 m.) ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)