Kolekcijoje „Formuojant idėjas: skulptūros“ rodomi devynių šiuolaikinių užsienio menininkų darbai. Tarp jų – Hansas Op de Beeckas, Jake’as ir Dinosas Chapmanai, Michaelas Deanas, Marcelis Dzama, Kendellas Geersas, Petritas Halilajas, Thomas Houseago, Bertrand’as Lavier ir Mandla Reuteris.

„Lewben Art Foundation“ pristatomus garsiausius pasaulio menininkus galima pamatyti tik didžiuosiuose Niujorko ir Londono muziejuose, šiuolaikinėse bienalėse ir meno festivaliuose.
„Norime jums parodyti tai, ką geriausio sukaupėme per praėjusius metus. Menas yra stipri jėga“, – sakė „Lewben Art Foundation“ valdybos narė Rita Navalinskaitė.

Tikra vakaro staigmena tapo pasaulinėje šiuolaikinio meno scenoje pripažinto Lietuvos menininko, Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureato Deimanto Narkevičiaus pasirodymas prie didžėjaus pulto.

„ArtVilnius‘16“ – didžiausia vizualiųjų menų mugė Baltijos šalyse, kasmet pritraukianti apie 20 tūkst. lankytojų. Praėjusiais metais mugėje buvo parduota meno kūrinių už 200 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją