Daugiau nei 70 lėktuvų

Renginio organizatoriai planuoja pristatyti daugiau nei 100 įvairiausių aviacijos prietaisų, iš kurių per 70 bus lėktuvai. „Norime, kad žmonės galėtų prieiti ir pajusti, paliesti aviaciją iš arti. Visas renginys yra orientuotas į žmogų ir jo domėjimąsi šiuo sportu. Visi norintys galės bendrauti su pilotais ir paskraidyti patys. Akcentuojame šią šventę leisti su visa šeima, nes būtent vaikų lauks daugybė pramogų, bus pristatoma aviacijos mokykla tiek vaikams, tiek suaugusiems, taip pat visą dieną veiks aitvarų gaminimo dirbtuvės, atvažiuoja net 2 atrakcionų parkai. Vaikams ši diena, mūsų aerodrome, turėtų pavirsti į didžiulę pasaką.“,- specialiai DELFI pasakojo šventės organizatorius Lukas Liekis.

Aviacijos šventės 2015 akimirka

Šventės koncerte – programa iki paryčių

Nuo pat 11 valandos prasidėsiantis nemokamas renginys kartu su dūzgėmis planuojamas iki pat paryčių. Per visą dienos ir vakaro programą scenoje pasirodys ne tik debiutuojantys atlikėjai, šokėjai bet ir stipriausi televizijos projektų talentai. Išskirtinę programą renginiui kuria Julija Jegorova, Dainius Griešius, Justė Šimkutė, Elvina Milkauskaitė, Monika Drulytė, grupės „Drums 2 Accordions”, “Emsus”. Nei sekundės tyloje nepaliks ir 10 didžėjų komanda. Gerą atmosferą, nuotaiką ir daug galingų prizų šventės dalyviams žada renginio vedėjas Rytis Mazūras.

Aviacijos šventės 2015 akimirka

Nemokamas renginys „Savaitgalis su aviacija“ jau gegužės 28 dieną, nuo 11 val. S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome, Kaune. Daugiau informacijos apie renginį: www.laikasskristi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)