110
Kitas

Vandens iliuzijos

Šiais metais nuosaikesnių lietuvių išmonę papildys drąsūs ir šmaikštūs užsienio atlikėjų projektai. Chuliganu vadinamas čekų skulptorius David Černý ruošia netikėtą instaliaciją, argentinietės Candelaria Antelo ir prancūzo Arthur Bernard Bazin šokėjų duetas „HURyCAN“ supurtys adrenalino doze, o menininkų Volkerio Moraweʼs ir Tilmano Reiffo duetas iš Kelno kvies žaidimui „No pain, no game“, kuriuo siekiama, kad žmogus fiziškai pajustų ir suvoktų meną už komforto zonos ribų. 

Jau tradiciškai mažųjų festivalio lankytojų lauks „Šeimų erdvė” Bernardinų sode. Čia vyks įvairios dirbtuvės, muzikiniai ir teatro pasirodymai, socialinės akcijos, orientaciniai žaidimai vaikiškų knygelių motyvais.

„Pagaliau galime pasigirti instaliacijų gausa prie Neries upės, Vilnelės ir Užupio prūdų. Tai tik dalelė šviesos, kurią rasite „Kultūros nakties“ tamsoje", - sakė „Kultūros nakties" komunikacijos koordinatorė.

„Kultūros nakties“ metu kursuos naktiniai autobusai iki pat festivalio programos pabaigos, todėl visi naktinėtojai galės patogiai grįžti namo. Ir, žinoma, visi festivalio renginiai yra nemokami.

110
Kitas

Vandens iliuzijos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)