Anot „Vilniaus baleto“ pranešimo spaudai, Lietuvos šokio primadona Eglė Špokaitė drauge su Martynu Rimeikiu atliks vieną naujausių choreografo Jurijaus Smorigino kompozicijų ”Ateik kad neateitum“, Živilė Baikštytė su Igoriu Zaripovu naktyje klausysis lakštingalų suokimo, skambėjusio šokio spektaklyje ”Mano gyvenimas“.

Rūta Kudžmaitė, pasižyminti psichologiškumu ir dramatizmu paveržusi iš Živilės Baikštytės Igorį Zaripovą choreografinėje ištraukoje iš spektaklio „Choreografo laiškai M.K.Č“ visiems laikams atsisveikins su savo mylimuoju.

Miki Hamanaka ir Aurimas Paulauskas tolimoje Japonijoje džiaugsis savo meile ir svajonėmis naujai gimstančio spektaklio „Čio Čio“ scenoje, kurių, kompozicijoje „Amžinasis jaunystės tango“, Ilva Juodpusytė ir Mantas Daraškevičius negali patikėti vienas kitau, nes charakteriu viens kitam jie nenusileidžia.

Vakaro gardėsiu turėtų tapti meilės duetas, pasprukęs akimirkai iš naujausio coreografo Jurijaus Smorigino darbo „Idiotas“. Jį atliks nuolatiniai „Vilniaus baleto“ artistai Živilė Baikštytė ir Igoris Zaripovas.

Spektaklio premjera įvyks kovo 26 dieną Nacionaliniame operos ir baleto teatre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją