Pirmosios „Kopos“ pasirodymas buvo atidėtas net dukart: vieną sutrukdė pandemija, antrą – Holivude prasidėjęs kino pasaulio atstovų streikas, rašoma pranešime spaudai.

„Atrodė, kad laikas jau negalėjo būti ištaikytas blogesnis. Tačiau ir tai nesutrukdė pirmam filmui patekti į kino istoriją“, – neseniai interviu apie šios sagos virtimą kino filmu sakė D. Villeneuve'as.

Tačiau jam pavyko surinkti visą Holivudo žvaigždyną. „Kopa: antra dalis“ pamatysime tokius aktorius kaip Javieras Bardemas, Stellanas Skarsgårdas, Joshas Brolinas, Dave'as Bautista, Léa Seydoux, Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh, Austinas Butleris ir kiti.

Ir nors pirma dalis buvo techniškai sudėtinga, antroji kėlė kur kas daugiau iššūkių kūrėjams. Režisierius turėjo tokią viziją, kurią perkelti į ekranus pasirodė beveik neįmanoma. Tačiau ne veltui kūrėjų komandoje surinkti didžiausi savo sričių profesionalai. Jiems pavyko įgyvendinti beveik visus, net ir pačius beprotiškiausius, D. Villeneuve'o sumanymus.

„Denisas yra gyvas įrodymas to, kokią galią turi kūrybingumas. Jis man geriausias pasitikėjimo savo jėgomis ir užtikrintumo tuo, ką darai, pavyzdys“, – sakė filmo žvaigždė Timothee Chalamet.

„Kopa: antra dalis“ pasakos apie tai, kaip praradęs tėvą priešiškoje ir pavojingoje dykumų planetoje Arakis, dar vadinama Kopa, su vietiniais dykumų žmonėmis – fremenais – apsigyvenęs Polas įgyja naujų draugų ir suranda gyvenimo meilę. Kartu su gražuole Čani jam lemta pakeisti planetos ateitį.

Tačiau iš pradžių Polo dar laukia ilga ir žūtbūtinė kova su tais, kurie nužudė jo tėvą, grasina sunaikinti fremenus bei užgrobti tik Arakyje išgaunamos vertingiausios Visatoje medžiagos gavybos verslą. Polui teks pasirinkti tarp asmeninės laimės ir visos Visatos likimo.

Viena laukiamiausių šių metų premjera – fantastinis nuotykių filmas „Kopa: antra dalis“ Lietuvos kino ekranuose pasirodys jau kovo 1-ąją dieną.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją