Kritikai sugrįžusiam serialui negailėjo liaupsių, bet ir buvo nustebę: vienas iš jų pavadino serialą „tokiu pačiu neperprantamu“.

„Po beveik trijų dešimtmečių D. Lyncho vaizduotė išlieka
nepamėgdžiojama“, – rašo leidinio „The New York Times“ apžvalgininkas.

18 epizodų seriale, kuris sekmadienį pradėtas rodyti per JAV kanalą „Showtime“, FTB agento Dale‘o Cooperio vaidmenį vėl įkūnija Kyle‘as MacLachlanas.

Pirmosios dvi serijos Didžiojoje Britanijoje buvo parodytos per „Sky Atlantic“ pirmadienį anksti ryte, ir bus kartojamos antradienį 21:00 vietos laiku. Šiose serijose K. MacLachlano vaidinamas agentas vis dar įkalintas „juodojoje ložėje“, kurioje jis liko 1991 metais pasibaigusio serialo pabaigoje.

Seriale sugrįžta ir tokie veikėjai, kaip Laura Palmer, kurios nužudymas ir jo tyrimas buvo pirmojo serialo pagrindas, ir „moteris su pliauska“, kurią pirmajame seriale suvaidino velionė Catherine Coulson.

Naujajame seriale, kurį režisavo pats D. Lynchas, vaidins tokie aktoriai, kaip Michael Cera, Laura Dern ir Naomi Watts.

Jamesas Baldockas iš „Metro“ teigia, kad naujasis serialas „ramus, talentingai sukurtas, mąslus ir santūrus“. Pasak jo, D. Linchas ir serialo bendrakūrėjas Markas Frostas „pritaikė tą patį formatą, tik jį patobulino, sugebėdami nepamesti pačios esmės to, ką jie sukūrė iš pat pradžių“.

Sonia Saraiya iš „Variety“ rašo, kad „Tvin Pyksas: sugrįžimas“ yra „keistas , keliantis šiurpą ir lėtai besirutuliojantis“, bet reziumavo, kad jis įdomus. „Serialą žiūrėti nėra labai smagu, jis netgi gali kelti nerimą, – tęsia ji. – Bet niekada nekyla abejonių, kad jo kūrėjai neturi vizijos ar tikslo.“

„Pirmos dvi naujojo Davido Lyncho „Tvin Pykso miestelis“ serijos kelia nerimą ir juoką, yra keistos, jų beveik neįmanoma apžvelgti“, – rašo Danielis Fienbergas iš „Hollywood Reporter“. Pirmąsias dvi serijas jis apibūdino kaip „gąsdinančias, keliančias nerimą ir labai juokingas“ ir palygino su geriausiais ankstesniojo serialo epizodais.

Markas Lawsonas leidinyje „The Guardian“ rašo, kad svarbiausias klausimas serialo tęsinyje yra ne „kas tai padarė?“, bet apskritai – „kas tai?“.

„Tvin Pykso miestelyje“ knibžda milžinų, nykštukų, monstrų ir vaiduoklių, tad jis primena šiuolaikinę pasaką, kuri buvo parašyta apsvaigus nuo LSD, o tada stipriai paredaguota CŽV“, – rašo jis.

„Twitter“ svetainėje sugrįžusiu serialu džiaugėsi tokios žvaigždės, kaip seriale „Gyvi numirėliai“ vaidinantis aktorius Jeffrey Deanas Morganas, kuris pareiškė, kad Davidas Lynchas naujajame „Tvin Pykse“pranoko pats save.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)