Po to, kai 2015 metais Sylvesteris Stallone kategoriškai atsisakė filmuotis penktoje „Rembo“ dalyje bei nepritarė televizinio serialo pastatymui, kurį planavo kompanija „Fox“, Bolivudas nutarė pasinaudoti šia proga ir jau kitais metais pristatyti savo filmą apie kietą ir nenugalimą karį.

Juostą režisuos Siddharthas Anandas, o pagrindinį vaidmenį joje atliks 27-erių metų indų aktorius ir kovos menų specialistas Tigeris Shroffas.

Filmo istorija pasakos apie paskutinį išlikusį gyvą elitinių Indijos ginkluotų pajėgų karį, kuris sugrįžta namo ir supranta, jog karas dar nesibaigė. Pasitelkęs visas savo žinias ir jėgą, vyras bando išgyventi nesaugiame ir mirtį nešančiame pasaulyje.

Filmavimas numatytas 2018 metų vasarį, o filmo premjera planuojama tų pačių metų rudenį. Sklinda ganai, jog filmas bus parduotas į daugelį Europos, Azijos ir Pietų Amerikos kino rinkų, todėl indams jis taps vienu iš perspektyviausių kitų metų kino projektų.

Tai jau nebe pirmas žymaus Holivudinio veiksmo filmo perdirbinys Indijoje. Visai neseniai ten buvo sukurtas kultinio filmo „Komando“ (angl. „Commando“) perdirbinys, kuris buvo visai gerai įvertintas kino žiūrovų bei kino profesionalų.

"Rembo"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)