7 minučių trukmės vaizdo siužetą sudaro esminės kiekvienos filmo dalies scenos, tad ruošiantis juostos „Greiti ir įsiutę 8“ (angl. „The Fate of The Furious“) premjerai toli gražu nebūtina peržiūrėti visus septynis prieš tai rodytus filmus, rašoma juostos platintojų pranešime spaudai.

Pirmasis būsimos franšizės filmas kino ekranus pasiekė 2001-aisiais ir tapo sensacija. Nuo tada kino studija Universal išleido dar šešis serijos filmus, „Greiti ir įsiutę“ paversdama ne tik viena ilgiausių franšizių kino istorijoje, tačiau ir pačia pelningiausia – bendros septynių iki šiol kinus pasiekusių filmų pajamos sudaro 3,8 mlrd.

JAV dolerių. Sėkmės paukštę pagavę kino kūrėjai nė neketina sustoti – jau balandžio 14 dieną kino ekranus išvys aštuntasis serijos filmas, „Greiti ir įsiutę 8“.

Anot juostos siužeto, po paskutiniųjų išbandymų Domo (akt. Vinas Dieselis) gauja sugrįžta į įprastas gyvenimo vėžes ir mėgaujasi ramybe. Deja, kelią jiems pastoja Saifer (akt. Charlize Theron) – viena gražiausių ir pavojingiausių pasaulio moterų – kibernetinio pasaulio žvaigždė, galinti viską „nulaužti“ ir užprogramuoti tarnauti jai.

Naujos pažįstamos žavesio apkerėtas Domas meta ilgus metus šeima jam buvusią komandą ir pereina į blogio pusę. Ką dėl kadaise juos suvienijusio žmogaus gali padaryti komanda, nujaučianti artėjančią katastrofą? Atsakymai kinuose jau balandžio 14-ąją.

Visų filmo dalių „santrauką“ galite pamatyti čia:

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)