Patirti jausmai garsiausiam Lietuvos konditerijos meistrui tapo įkvėpimu imtis saldžios kūrybos. Anot Ali, jam įdomu kurti desertus, kurie gimsta iš idėjos, turi savo istoriją: „Mane įkvėpė filmas, o mano desertas, sukurtas su legenda, galbūt įkvėps kitus dovanoti „Emilijos“ desertą, pasakojant jos legendą. Ir tai bus prasminga. Man pasirodė įdomu, kad filmo herojė – jaunutė mergaitė, kurios gyvenimą lydi dramatiški įvykiai – nepasiduoda nevilčiai ir tiki, kad viską galima pakeisti, jei išdrįsti sakyti tiesą. Labai norėjau, kad naujasis desertas „Emilija“ atskleistų pagrindinės herojės charakterį. Todėl desertą padengiau pieniško šokolado su kepintais lazdyno riešutais kiautu. Tačiau po juo galima rasti tai, kas tirpsta burnoje.“

Pasak garsaus konditerijos meistro, režisierius neturėjo jokių pageidavimų, koks turėtų būti desertas.

„Tai labai geras komandinio darbo pavzydys. Kai pasitikima vienas kitu. Toks pasitikėjimas įkvėpė mane daryti tai, kuo labai noriu premjeros dieną nustebinti tiek Donatą, tiek filmo gerbėjus“, - sakė Ali.

Filmo „Emilija iš Laisvės alėjos“ premjera žiūrovų laukia jau vasario 16 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)