„People“ pateikė palyginimą, kas linksminasi trankiau ir su geresne kompanija – L.DiCaprio ar filmo „Draugeliai“ bei to paties pavadinimo nuo 2004 iki 2011-ųjų rodyto HBO serialo pažiba Vincentas.

Jachtos

Leo: Jis – nuolatinis Kanų kino festivalio svečias. Čia jis nepraleidžia progos pašėlti ir atsipūsti. Šiemet jis laiką leido mėgaudamasis saule 16-ai asmenų skirtoje prabangioje jachtoje „Rising Sun“, kur be kitų bičiulių kompaniją jam palaikė su Leo 1993-ųjų filme „What's Eating Gilbert Grape“ nusifilmavusi kolegė Juliette Lewis. Pailsėti ant vandens aktorius nutarė po to, kai Kanuose vykusiame labdaringame aukcione pasiūlė didesnę kainą nei Paris Hilton už prabangią „Chanel“ delninukę.

Vincentas: Mačiusieji serialą „Entourage“ žino, kad šis vyrukas nesitenkina pusėtina prabanga, tad kai kalba eina apie jachtas, filme taip pat vadovaujamasi principu – viskas arba nieko. Karščiu alsuojančioje komedijoje vyras ne tik pramogaus su gausiu draugų būriu, bet ir bus apsuptas dešimčių pusnuogių modelių. Filme „Draugeliai“ Vincentas įspūdingo dydžio jachtoje linksminsis prie Ibisos salos krantų, nors šie vaizdai iš tiesų buvo filmuoti Majamyje.

Nugalėtojas – Vincentas. Jo jachta įspūdingesnė, joje daugiau kietų bičų, karštų merginų ir svaiginančių pramogų.

Palyda

Leo: Nors Vincentas turi ištikimus bičiulius Dramą, Vėžlį ir E, L.DiCaprio taip pat turi neišskiriamų draugų būrelį. Jame – Žmogų-vorą įkūnijęs Tobey Maguire‘as, aktorius Lukas Haasas ir filme „Draugeliai“ suvaidinęs Kevinas Connolly (jis įkūnijo „Draugelių“ herojų E). Taip pat „People“ žiniomis Leo pastaruoju metu tapo itin artimas draugas su kitu itin žinomu aktoriumi Bradley Cooperiu.

Vincentas: Jo kompanija irgi neprasta. Joje – E, kuris yra jo vadybininkas, geriausias draugas ir „proto balsas“; Vėžlys, kuriam iki šiol bene labiausiai rūpi linksmybės ir merginos bei Drama, kuris pagrindiniam herojui tarsi vyresnysis brolis.

Nugalėtojas – Leo, nes jis pirmasis įvaldė madą keliauti į Holivudo vakarėlius sava kompanija.

Merginos

Leo: Ko gero, už L. DiCaprio filmografiją ilgesnis tik jo gražuolių merginų sąrašas. Juokaujama, kad aktorius turi kiekvieno „Victoria‘s Secret“ angelo numerį. Jis yra susitikinėjęs su Gisele Bündchen, Bar Refaeli, Erin Heatherton ir Toni Garrn. Pastaruoju metu, kalbama, jis šiek tiek pakeitė profilį ir renkasi „Sports Illustrated“ modelius – neseniai jis buvo pastebėtas su šio leidinio 2015-ųjų naujoke išrinkta Kelly Rohrbach.

Vincentas: Priešingai nei jo varžovas, filmo „Draugeliai“ herojus neturi konkretaus moterų tipo. Televizijos seriale jis mergino aktorę Mandy Moore, kuri vaidino pati save, įtakingą Holivudo agentę Amandą (akt. Carla Gugino), o serialui besibaigiant išskrido į Paryžių tuoktis su „Vanity Fair“ žurnaliste Sofia (akt. Alice Eve). Filme „Draugeliai“ jam į akį krinta gražuolė tamsiaplaukė Emily Ratajkowski.

Nugalėtojas: Vincentas gauna balus už originalumą, tačiau Leo skiriamas šios kategorijos laimėtojo titulas už nuoseklumą ir moterų skaitlingumą.

Birželio 12 dieną Lietuvą pasieksiančioje komedijoje „Draugeliai“ žiūrovus žavės ne tik stulbinantis Holivudo gyvenimas, bet ir kviestinių garsenybių žvaigždynas. Pramanytas savo pačių versijas juostoje suvaidino tokie aktoriai kaip Markas Wahlbergas, Liamas Neesonas, Jessica Alba, amerikietiško futbolo žvaigždė Tomas Brady, atlikėjai Calvinas Harrisas, Pharrellis Williamsas, T.I., dainos „Blurred Lines“ vaizdo klipe nusifilmavusi modelis ir aktorė E.Ratajkowski ir daugybė kitų.

Filmo „Draugeliai“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją