Jei pasiilgote Jasono Stathamo, susitikimų su juo teks laukti nebeilgai – jau gegužės 11 dieną Jasoną Stathamą visu grožiu bus galima išvysti įtempto veiksmo trileryje „Profas“, o rugpjūtį – filme, kurio nekantriai laukia veiksmo filmų gerbėjai visame pasaulyje – „Nesunaikinami 2“.

Veiksmo filmų superžvaigždė Jasonas Stathamas juostoje „Profas“ suvaidino buvusį elitinių policijos pajėgų agentą Luką. Vyras neseniai neteko šeimos ir gyvenimas jam nebeturi prasmės. Lukas ateina į metro, ketindamas pulti po traukiniu. Stotyje jis pamato rusų mafijos smogikus, persekiojančius 12 metų mergaitę. Lukas stoja jos ginti. Išaiškėja, kad mergaitę persekioja ne tik rusai, bet ir kinų mafija bei korumpuoti Niujorko policininkai.

Vos per vieną parą Lukas apvers visą Niujorką aukštyn kojomis, kad išgelbėtų mergaitės gyvybę... Ir susigražintų savo gyvenimą.

Jasonas Stathamas šiame filme vėl tas pats kietas vyrukas, kokį žiūrovai pamėgo iš ankstesnių jo juostų „Transporteris“, „Adrenalinas“, tik netikėtai jis atrodo 10 metų jaunesnis.

Priežastis? Pasirodo, Jasonas Stathamas nutarė susirūpinti savo išvaizda. Anksčiau jis mėgdavo sakyti: „Nusispjauti man į dietą. Obuolys? Labai juos mėgstu. Suvalgysiu penkis“. Tačiau dabar aktorius laikosi griežto mitybos režimo – ne daugiau 2000 kalorijų per dieną. Ir nuolat darbuojasi treniruočių salėje.

Gal 44 metų aktoriui įtaką padarė jo gražioji mergina – „Victoria‘s Secret“ modelis, filmo „Transformeriai: Tamsioji Mėnulio pusė“ žvaigždė sekso simbolis Rosie Hungtingthon-Whiteley? Neabejotina, kad šalia tokios tobulos merginos kiekvienas vyras norėtų atrodyti pasitempęs.

Jasonas Stathamas filme „Profas“ didžiąją dalį kaskadinių triukų atliko pats. Be to, britų aktorius tvirtina, kad juostoje „Profas“ pademonstruos ir savo kovinius sugebėjimus.

„Noriu, kad ekrane tai atrodytų įtikinamai. Tai tas pats kaip pačiam atlikti kaskadinius triukus. Mano karjeroje buvo filmų, kuriose kovinės scenos buvo netikros“, – kalbėjo Jasonas Stathamas.

Aktorius tvirtina, kad jam patinka tai, kas tikra. Ir tikros istorijos – toks jo skonis. O žiūrovams turėtų patikti Jasonas Stathamas filme „Profas“ – čia jis toks, koks yra iš tikrųjų. Ir atrodo jis 10 metų jaunesnis, seksualesnis, kietesnis.

Filme yra frazė, kai rusų mafijos smogikas, gavęs nuo Jasono Stathamo herojaus Luko per sprandą, pareiškia: „Turi didelius kiaušus, Lukai“.

„Taip, – atšauna Lukas – Keista, kad dar galiu vaikščioti!“

Filmo „Profas“ anonsas (subtitruotas lietuviškai):

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją