Kaip matyti iš internetinėje platformoje „YouTube“ paskelbto vaizdo įrašo, daryto Centrinėje Švedijoje esančiame Grundtjarne, šios jos giesmės tikrai padarė karvėms didelį įspūdį, rašo „The Daily Mail“.
Paskelbtame vaizdo įraše užfiksuota 26 m. menininkė ir fotografė Johna Jinton, išmėginanti senovinį švedų bandos paršaukimo metodą, skirtą karvių dėmesiui atkreipti.

Nemažu atstumu nuo J. Jinton esanti karvių banda iš karto atkreipia dėmesį į jos balsą. Nors karvės nepuola tą pačią akimirką lyg akis išdegusios prie J. Jinton, vis tik jos prie menininkės susiburia ganėtinai greitai, turint galvoje jų gabaritus.

Karvės susiburia aplink šauklę ir dėmesingai klausosi paslaptingų jos giesmių. Tada menininkė atsisuka į kamerą ir informuoja, kad jos darbas baigtas.

Tinklaraščio įraše ji paaiškina, kodėl nusprendė savo gimtadienio proga padaryti būtent tokį vaizdo įrašą su karvėmis. „Karvės prie manęs pripuolė, man patiko tas jausmas; tiesa, kartu su savimi jos parnešė milijonus mažyčių uodų ir moskitų, – įspūdžiai dalinosi ji. – Vis tik jausmas, kai stovi ten ir daliniesi akimirka su karvėmis, neįtikėtinas. Jau nekalbant apie pabaigą.“

Daugiau švedės giesmių kalnams ir gamtai:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)