Pusantrų metų K. Jenner asistente dirbanti Victoria Villarroel Gamero atvirai papasakojo apie tai, ką reiškia būti įžymybės pagalbininke.

Devyniolikametės žvaigždės svetainėje ir programėlėje buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame 24-erių metų asistentė dėsto, kad bet kuriuo metu turi būti pasirengusi atlikti jai skiriamas užduotis, ir priduria, kad darbdavė jau tapo jos drauge.

2012-aisiais metais V. Gamero dirbo K. Jenner motinai Kris Jenner. 2015-aisiais jai buvo patikėtos oficialios apmokamos įmonės „Jenner Communications“ vadybininkės pareigos.

Deja, labai greitai Kris Jenner teko pradėti suktis be V. Gamero pagalbos, kadangi jos duktė Kylie pasistengė, jog V. Gamero taptų jos asmenine asistente.

„Kylie kone visą laiką būdavo biure, nes „Jenner Communications“ – jos motinos įmonė, – sako iš Venesuelos kilusi gražuolė. – Išsaugodama jos telefone savo numerį įrašiau „Princesė Victoria“, nes tada, kaip ir dabar, labai pasitikėjau savimi. Kai po metų kreipiausi dėl darbo, ji su malonumu mane priėmė. Be to, jos telefone iki šiol esu princesė Victoria.“

Congratulations Angel @victoriavillarroel ❤️💍

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on Dec 17, 2016 at 6:57pm PST

Nepaisant akivaizdaus pasitikėjimo savimi, kurį V. Gamero pademonstravo, įrašydama pretenzingą savo pseudonimą įžymybės telefone, pirmoji darbo diena kėlė nemenką nerimą.

„Vos įžengusi į namus pasijutau nejaukiai. Pirmoji darbo diena visada kelia nerimą, o jei nori tapti tinkamu asmeniniu asistentu, tave turi pamėgti“, – aiškina V. Gamero.

„Taigi, įėjau, o ji buvo ką tik atsikėlusi ir leidosi laiptais. Prisistačiau ir pasakiau, kad esu naujoji jos asistentė. Ji pažvelgė ir pasakė, kažką, ko nesupratau. Paklausiau, ką turi omeny. Ji triskart pakartojo, ką sakiusi. Deja, aš vis tiek nieko nesupratau. Mintyse nusikeikiau ir ne juokais susinervinau. Štai kokie pirmieji įspūdžiai“, – prisimena V. Gamero.

Nuo to laiko situacija iš esmės pasikeitė. Iš pradžių V. Gamero dirbo kaip savotiška asmeninių reikalų vadybininkė ir į jos pareigas įėjo rūpinimasis, kad niekada netrūktų maisto produktų, kad automobiliai visada būtų tinkamos būklės ir pan. Dabar ji turi pildyti ir asmeninius žvaigždės poreikius, o tai reiškia, kad bet kada gali sulaukti skambučio ir kokio nors nurodymo.

Asmeninio asistento darbas – tai dvidešimt keturias valandas per parą septynias dienas per savaitę trunkančios pareigos. Apie kokias nors konkrečias darbo valandas negali būti nė kalbos.

„Visada turiu būti pasirengusi. Sulaukiu skambučio net antrą valandą nakties. Privalau atsiliepti. Jokių nustatytų darbo valandų nėra. Visada turiu būti pasiekiama“, – aiškina V. Gamero.
Reikia pasakyti, kad pastaruoju metu V. Gamero veikiau būtų galima pavadinti K. Jenner drauge nei asistente. Jos kartu linksminasi vakarėliuose, pramogauja, be to, kalbasi asmeninėmis temomis. Pasak V. Gamero, kad santykiai tapo draugiški, ji suprato tada, kai per pokalbius telefonu buvo pradėti aptarinėti visiškai su darbu nesusiję dalykai.

„Sykį sėdėjome kambaryje ir kalbėjomės. Staiga ji pasakė: „Uždaryk duris, noriu pasakyti tau didžiausią savo paslaptį.“ Šią frazę prisimenu pažodžiui. Taip ir padariau. Kai uždariau duris, ėmėme šnekėtis be galo be krašto. Manau, tai ir buvo mūsų susibičiuliavimo akimirka“, – svarsto V. Gamero.

Pastaruoju metu moterys turėjo ypač daug bendrų reikalų. Mat K. Jenner pagelbėjo dabartiniam V. Gamero sužadėtiniui, buvusiam profesionaliam futbolininkui Marco Lobo, kai šis rengėsi pasipiršti Malibu.

Iškilmingas pasiūlymas buvo ištartas stovint iš degančių žvakučių suformuotame širdelės formos apvade.

Kokią būtent pagalbą teikė K. Jenner, neaišku. Greičiausiai ji tiesiog pasistengė V. Gamero kuo nors užimti ir pasirūpino, kad sutartą dieną jį nuvyktų į reikiamą vietą.

Socialiniame tinkle paskelbtame vaizdo įraše K. Jenner sako: „Susižadėjo! Mano gudrybės suveikė!“

V. Gamero įkėlė nuotrauką, kurioje pozuoja su K. Jenner. Moterys stipriai apsikabinusios.
Prie nuotraukos puikuojasi užrašas: „Sunku rasti žodžius, išreiškiančius, kokia esu laiminga, kad susitikome! Dievinu tave!“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)