Drabužių dizainerio Zuhairo Murado sukurtas apdaras, kad ir siauras per liemenį, iškleistas galėjo užkloti visą šokių aikštelę. Vestuviniam Noey įvaizdžiui moteriškumo suteikė tokios detalės kaip taliją juosiantis atlaso diržas, lengvas šydas ir kuklios deimantinės sąsagos. Aktorės vestuvinė suknelė tokia įspūdinga, kad nuo jos tiesiog neįmanoma atplėšti akių. Bet nereikia pamiršti ir kitų jos dėvėtų komplektų.

Aktorės Noey ir A. Maneechy vestuvės prasidėjo tradicine ceremonija, per kurią nuotaka buvo pasipuošusi šviesiai violetiniu sijonu ir ažūrine palaidine. Vėliau ją pakeitė puikiai tinkančia asimetrinio kirpimo viršutinė dalimi.

Pozuodama vestuvių nuotraukoms Noey dėvėjo puošnią siaurą suknelę su iškirpte nugaroje. Taigi, dar iki vestuvių ceremonijos, buvo galima išvysti kelis prašmatnius aktorės pasirinktus drabužius.

Noey vestuvėse dalyvavusios pamergės buvo apsirengusios ilgomis rausvomis žvilgančio satino suknelėmis. Seksualumo joms suteikė ilgas koją atidengiantis praskiepas.

Vestuvėms įsibėgėjus Noey persivilko karoliukais siuvinėta iškilminga suknia. Pamergės taip pat persirengė prie naujojo jaunosios amplua priderintomis sunkelėmis, kurių viršutinė dalis buvo nusagstyta žėrinčiais karoliukais.

Sprendžiant iš vestuves užtvindžiusio spindesio, galima tvirtai pasakyti, kad Noey ir A. Maneechy pora nusiteikusi prabangiam ir stilingam gyvenimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)