„Mano gyvenimas pasikeitė, kai man tebuvo devyneri, – portalui Dailymail.co.uk pasakojo J. Britney. – Tačiau aš viešinu savo nuotraukas tam, kad įkvėpčiau ir kitus savo likimo draugus. Aš atsisakau tikėti tuo, kad niekada gyvenime nebevaikščiosiu.“

Mergina pasakoja, kad kasdien prie veidrodžio užtrunka valandų valandas. „Tai lyg simbolis, kad vieną dieną mano gyvenimas gali pasikeisti“, – tikina Jasmin, kurios idealai – Britney Spears ir lėlė barbė. Anot suomės, noras tapti kuo panašesnei į savo dievaites jai suteikia vilties ir jėgų kasdien į gyvenimą žvelgti šviesiomis spalvomis.

Beje, norėdama įkvėpti ir kitus, ji pradėjo ir kurti vaizdo įrašus, kuriuos talpina „YouTube“ svetainėje. Neseniai mergina sukūrė pirmą vaizdo įrašą ir anglų kalba.

Nepaisant to, jog mergina negali vaikščioti, ji iš namų niekur nekeliauja be aukštakulnių ir vizažo. „Tiesiog dievinu aukštakulnius! Ir kuo jie aukštesni – tuo geriau! Mano mėgstamiausi – Christian Louboutin bateliai“, – pasakojo mergina, kuri namuose turi visą aukštakulnių kolekciją.

Jasmin, kuriai kiekviena nauja diena prilygsta naujam gyvenimo iššūkiui, tikina, kad natūralus įvaizdis jai nepatinka. „Žmonės gali galvoti, kad aš beprotė, kad būdama tokioje būsenoje aviu aukštakulnius, tačiau aš noriu atrodyti pritrenkiančiai“, – užsienio naujienų portalui kalbėjo Jasmin.

Suomė suskaičiavo, kad per pastaruosius dvejus metus vizažo priemonės, drabužiai, bateliai ir grožio procedūros jai kainavo daugiau kaip 12 tūkstančių eurų. Beje, Jasmin kolekcijoje esančių batelių poros kaina viršija 500 eurų, tačiau ji dėl to visiškai nesisieloja, priešingai – nori būti pasiruošusi tai dienai, kai pagaliau atsistos ant savo kojų.

Pasitikėjimo savimi iš „barbiško“ įvaizdžio pasisemianti Jasmin nesustojo dėl to, kad negali vaikščioti. Šiuo metu universitete studijuojanti mergina išgyvena tik dėl vieno – jai labai sunku keltis rytais, nes mėgsta naktinėti. Įprastai mergina miegoti susiruošia apie penktą ryto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)