„Lady Gaga sutiko surengti pasirodymą „Eurovizijoje“. Tam, kad ji galėtų atvažiuoti ir kitoms išlaidoms (maitinimui, apsaugai ir techniniam aprūpinimui) reikėjo nuo 100 iki 200 tūkst. dolerių (apytikriai 89,5 tūkst. – 179 tūkst. EUR). Žinau tai iš Stewarto Barlow (konkurso šou prodiuserio). Dainuoti Kijeve Lady Gaga turėjo nemokamai“, – paaiškino prodiuseris.

„Vis dėlto organizatoriai, kurie disponavo 30 mln. eurų, neskyrė 200 tūkst. eurų Lady Gagai. Kviestinės žvaigždės vaidmuo atiteko Ruslanai“, – paaiškino prodiuseris.

„Eurovizija“ įvyko Kijeve gegužės 14-osios naktį. Konkurse nugalėjo Portugalijos atstovas 27 m. Salvadoras Sobralis. Jis surinko maksimalų balų kiekį ir žiūrovų balsavime (382), ir komisijos sprendimu (376). Iš viso – 758 balus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)