Po rezultatų paskelbimo į susitikimą su žiniasklaida „Fusedmarc“ atėjo su šypsenomis veiduose. „Neliūdėkite“, – toks buvo pirmasis Viktorijos Ivanovskajos kreipinys Lietuvos žiniasklaidai.

„Mes viską darysime ir toliau. Tai buvo labai šilta, tai buvo jėga. Neįmanoma papasakoti, kaip tai buvo smagu, – apie pasirodymą kalbėjo Viktorija. – Didžiulė patirtis.“

Deniso teigimu, jų su daina siųsta žinutė tikrai pasiekė klausytojus. „Mes – kaip vulkanas“, – nusijuokė Viktorija ir pridūrė, kad pasirodymu yra 100 procentų patenkinta. „Visi žino, kodėl taip įvyko, tačiau mūsų širdyse lieka muzika, lieka šventė, lieka mūsų gyvenimas“, – kalbėjo Viktorija, nepanorusi vertinti, kodėl komisija bei žiūrovai pašykštėjo balų.

Dvi savaites Kijeve praleidę „Fusedmarc“ džiaugiasi šia kelione ir galimybe. „Pamatėme žmones. Tai yra bendra jėga. Visas palaikymas, stiprybė. Mes ir toliau jungsimės su visais ir bandysime nepaleisti tos nuotaikos. Net sunku tai apsakyti žodiais. Tai buvo jėga iki ašarų. Laikėmės rankomis ir verkėme negalvodami apie laimėjimą ar kažkokias dideles karteles. Mes tiesiog buvome tokie, kokie esame“, – šypsojosi V. Ivanovskaja.

Pasidomėjus, ar jie dar kartą bandytų „eurovizinę“ sėkmę, Viktorija nedvejojo: „Jei atsirastų tokia daina, jei taip reiktų, mus pakviestų. Būtinai“.

Po klausimo, kam iš likusių dalyvių jie linki pergalės, jiedu kiek sudvejojo, tačiau Viktorija, nutraukusi tylą, prakalbo abstrakčiai: „Nuoširdžiausiam žmogui“.

„Nueisime prie komandos, apsikabinsime ir mūsų širdžių žodžiai vienas kitam nesibaigs, – šypsojosi į Deniso ranką įsikibusi Viktorija. – Mes dabar negalime vienas kito paleisti.“

Anot Viktorijos, ši nesėkmė nesutrikdys jų muzikinio kelio: „Su Dievu negalime ginčytis, bet mūsų kelias nesibaigia“.

Beje, pasidomėjus, ką pirmiausia jie nuveiks grįžę į Vilnių, jie nedvejodami atsakė – švęs: „Surengsime didžiulę šventę savo salėje, kurioje telpa maždaug trys šimtai žmonių. Kepsime didžiulį tortą ir švęsime savo gimimą“.

Būdami Kijeve „Fusedmarc“ iš Lietuvos vis sulaukdavo kritikos, tačiau to jie nesureikšmina: „Tauta mus išrinko, tiesiog toks mūsų likimas“.

„Neliūdėkite, draugai, – pokalbio pabaigoje dar kartą pridūrė Viktorija ir žiniasklaidą apdovanojo plačia šypsena. – Beprasmiška kažko gailėtis, nes mes gavome didžiulę laimę.“

DELFI primena, jog paskutinėje repeticijoje Viktorija grįžo prie to įvaizdžio, su kuriuo laimėjo nacionalines atrankas Lietuvoje – plaukus surišo į standų kuodelį bei persmeigė jį juodu pieštuku.

Tiesa, po paskutinės repeticijos, į suplanuotą susitikimą su žiniasklaida, Denisas atėjo vienas. „Taip reikia“, – nedaugžodžiavo atlikėjas pridurdamas, kad Viktorija neatsiribojo nuo visų, laiką leido su pritariančiosiomis vokalistėmis.

Iki pusfinalio pasirodymo likus kelioms valandoms, Denisas, kalbėdamas su žiniasklaida, nesutvardė virpančių rankų. Paprašius Deniso pakelti rankas jis nusijuokė ir, ištiesęs virpančius delnus šyptelėjo: „Čia euforija“.

Po pusfinalio paaiškėjo, kad į finalą patenka Bulgarija, Baltarusija, Kroatija, Vengrija, Danija, Izraelis, Rumunija, Norvegija, Nyderlandai ir Austrija.

„Fusedmarc“ Kijeve liks iki sekmadienio vakaro.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2031)