Tradiciškai, kartu stebėti „Euroviziją“ daugelį kvietė LRT televizija. Palaikyti tautiečius bei įvertinti pusfinalio konkurentus susirinko kelios dešimtys „Eurovizijos“ gerbėjų.

LRT klube „Euroviziją“ stebėjo ir Martynas Tyla, kuris ne vienerius metus į „eurovizines“ kovas lydėdavo Lietuvos atstovus. Į „Euroviziją“ jis net du kartus lydėjo Donatą Montvydą, taip pat kartu keliavo ir su Monika Linkyte bei Vaidu Baumila.

Kartu su M. Tyla „Euroviziją“ stebėjo ir jo šeima, taip pat ir Jurga Klimaitė-Riebling su vyru Dirku, Donalda Meiželytė ir kiti.

DELFI primena, kad „Fusecmarc“ ant scenos lips šešiolikti ir susikaus su Serbija, Austrija, Makedonija, Malta, Rumunija, Olandija, Vengrija, Danija, Airija, San Marinas, Kroatija, Norvegija, Šveicarija, Baltarusija, Bulgarija, Estija ir Izraeliu.

Tiesa, patys „Fusedmarc“, dar būdami Vilniuje, savo favoritu įvardijo italą Francesco, tačiau po pirmojo pusfinalio, kurį stebėjo su visa delegacija, nuomonė pasikeitė. Po jo ir Lietuvos atlikėjai kone labiausiai širdį suvirpinusiu atlikėju įvardijo portugalą, kuris galimybę pasirodyti finale savo šaliai iškovojo po šešerių metų pertraukos.

Sekite karščiausias naujienas apie antrąjį pusfinalį kartu su DELFI!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)