Iki šiol visų repeticijų metu Viktorija savo plaukus pusiau rišdavo į kuodelį, pusiau palikdavo laisvai besiplaikstančius vėjyje. Paskutinėje repeticijoje Viktorija grįžo prie to įvaizdžio, kuriuo laimėjo nacionalines atrankas Lietuvoje – plaukus surišo į standų kuodelį bei persmeigė jį juodu pieštuku.

Juodi pieštukai – „eurovizinis“ grupės „Fusedmarc“ sunevyras. Ant jų baltomis raidėmis užrašyta: „Fusedmarc * Rain Of Revolution * Lithuania“.

Jau būdama Kijeve Viktorija pasipuošė ir išskirtiniu manikiūru – jai buvo priauginti ilgi smailūs nagai. Dar prieš kelias valandas, iš viešbučio į paskutinę repeticiją išvažiavusi Viktorijos manikiūras buvo šviesus, o scenoje ji pasirodė raudonais nagais.

Po repeticijos, į suplanuotą susitikimą su žiniasklaida, Denisas atėjo vienas. „Taip reikia“, – nedaugžodžiavo atlikėjas ir mielai atsakinėjo į susirinkusiųjų klausimus.

„Ji nori turėti daugiau koncentracijos, – apie pasikeitusią Viktorijos šukuoseną kalbėjo Denisas. – Taip apsisprendėme jau vakar.“

"Fusedmarc" pieštukas

Stebint jų repeticiją buvo matyti, kad jie jaučiasi savo vietoje. Pats D. Zujevas patvirtino, kad ši repeticija buvo geriausia iš visų buvusių. „Salė labai šilta, pajautėme. Kai tik išėjome į sceną, pajutome kažkokį ryšį“, – šyptelėjo Denisas.

Po vakarykštės repeticijos Viktorija pasakojo, kad dėl blogo apšvietimo nematė, kur turi stovėti, scenoje blaškėsi. Šį kartą viskas buvo stabiliau. „Tiesiog dabar ji susikoncentravo į dainavimą“, – teigė pašnekovas.

Pokalbio metu, paprašius Deniso pakelti rankas ir parodyti, ar jos nedreba, jis nusijuokė ir, ištiesęs delnus, nesugebėjo sulaikyti virpulio. „Čia euforija“, – šyptelėjo Denisas.

Baigdamas pokalbį Denisas visiems gerbėjams perdavė vos kelis žodžius – paprašė visų pabūti kartu su jais mintimis.

Į šį pokalbį Viktorija nepanoro ateiti, tačiau užkulisiuose ji nesislapsto nuo savo grupės. Ten ji laiką leidžia kartu su pritariančiosiomis vokalistėmis, nors nuo žiniasklaidos atsiribojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)