Dešimt projekto nugalėtojų į viešbutį, kuriame apsistojo grupė „Fusedmarc“, atlydėjo socialinės akcijos sumanytoja, viena iš „Baltijos ugdymo centro“ partnerių – Žydrė Gedrimaitė.

Būrys laimingųjų į Kijevą atvyko autobusu vis stabteldami. Kaip pasakojo Ž. Gedrimaitė, jie vyksta Lietuvos didžiųjų kunigaikščių pramintais keliais.

"Fusedmarc" išvykimas į areną

Su Viktorija Ivanovskaja bei Denisu Zujevu susitikę projekto „Draugystė veža!“ dalyviai pasidalijo įspūdžiais, paklausė, kokie nesklandumai trikdo atlikėjų pasirodymą scenoje bei palinkėjo didžiausios sėkmės.

Po trumpo susitikimo Denisas bei Viktorija sėdo į autobusą ir išvyko į paskutinę repeticiją. Jau šįvakar jie lips ant „eurovizinės“ scenos antrojo pusfinalio metu. Lietuvos atstovai pusfinalyje pasirodo šešiolikti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)