Prieš pat repeticiją su DELFI bendraudamas Denisas Zujevas pasakojo, kad kažkas viduje vyksta: „Kažkas yra, tik galvoju, kas tai: mažas nuovargis ar toks adrenalinas, ar jaudulys“.

Antradienio vakarą, vos pasibaigus pirmojo pusfinalio transliacijai, visa komanda išsiskirstė miegoti. Tiek Denisas, tiek Viktorija tikino, kad miegojo ramiai ir pakankamai ilgai, kad pailsėtų.

Po pirmojo pusfinalio paaiškėjo, kad į finalą patenka ir šeštadienį dėl galimybės išplėšti „eurovizinę“ pergalę susikaus: Moldova, Azerbaidžanas, Graikija, Švedija, Portugalija, Lenkija, Armėnija, Australija, Kipras ir Belgija. Dar dešimt dalyvių, pateksiančių į finalą, paaiškės ketvirtadienio vakarą. Tada sužinosime, ar Lietuvai pavyks dar kartą pasirodyti finale.

Tiesa, Denisas, stebėjęs pirmąjį pusfinalį, nedrįso nė vieno vertinti labai gerai. „Nepasakyčiau, kad kažkas buvo labai gerai, nors labai džiaugiuosi, kad į finalą pateko portugalas. Anksčiau man patiko lenkė, nors pusfinalio metu ja nusivyliau. Čeke taip pat, ji neatsiskleidė. Daugiau net nežinau, ką išskirti“, – DELFI pasakojo Denisas.

Dar vakar D. Zujevas pasakojo, kad norėtų bent dieną praleisti be repeticijų ir tiesiog skirti laiko sau. Deja, noras neišsipildė: „Repetavom ir vakar, ir šiandien. Ir su pritariančiosiomis vokalistėmis, dailinom ir judesius“.

Pasidomėjus, ar vis dėlto būtų gerai turėti dar bent dieną, Denisas šyptelėjo: „Norisi, kad viskas greičiau prasidėtų“.

Viktorija Ivanovskaja pasakojo, kad tikėtina, jog pasirodymo metu bus kažkiek eksperimentų, jei tik bus toks jausmas. „Žiūrėsime pagal nuotaiką, tačiau didelių eksperimentų nebus“, – šypsojosi Viktorija. Ji tikino, kad jaučiasi puikiai ir tiesiog mėgaujasi šiomis akimirkomis.

Pritariančiosios vokalistės DELFI pasakojo, kad nuo pat ryto jaučiasi ramybė ir susikaupimas.

Beje, pasidomėjus, kokį favoritą jos išsirinko po pirmojo pusfinalio, vienbalsiai nuskambėjo portugalo vardas. „Jo dainos gal ir nepaniūniuotume, bet išliko tas jausmas, kurį, matyt, kiekvienas pajautė jam būnant scenoje“, – kalbėjo pritariančiosios vokalistės.

„Fusedmarc“ išvyko į repeticiją:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)