Cerkvėse bei tamsiuose tuneliuose pavaikščiojusi Lietuvos delegacija grupę kuriam laikui paliko pabūti ramybėje. Dar bevaikštinėjant vienuolyno takais, Denisas Zujevas DELFI pasakojo, kad šiandien jie nerepetuos, skirs laiko sau. „Manau, kad jau laikas pamiegot, pailsėt. Jau daug savęs atidavėme. Repeticijų buvo labai daug“.

Tiesa, vakarą visa delegacija planuoja praleisti kartu – stebės pirmąjį pusfinalį. Kartu su delegacija pusfinalio transliaciją planavo žiūrėti ir atlikėjai, tačiau Denisas pradėjo abejoti, ar to reikia. „Gali būti, kad nežiūrėsiu. Ga neverta? O kam?“, – nusijuokė Denisas. Beje, pasidomėjus, ar sėkmės atveju, jei pateks į finalą, peržvelgs savo konkurentų pasirodymus, D. Zuvejas tikino, kad tai tikrai nebūtina: „Arenoje, per repeticijas, tas dainas girdėsiu daugybę kartų. To pakanka“.

Pokalbio metu Deniso akys nukrypo į pievą, kupiną jau pūkeliais virtusių pienių. „Pienės pūkas, prieš pat „sprogimą“, buvo pirmasis mūsų grupės simbolis“, – kalbėjo D. Zujevas.

Beje, bevaikštant po vienuolyną, kurį įkūrė vienuolis, tiesiog išsikasąs urvą ir pradėjęs jame melstis, Denisą kalbino vietinė Ukrainos televizija. Dar kartą vietinės televizijos eteryje „Fusedmarc“ pasirodys po kelių valandų.

Ekskursijos po vienuolyną metu Viktorija atsiskyrė nuo grupės ir ieškojo ramybės vaikščiodama viena.

„Fusedmarc“ ekskursija po Kijevo-Pečioros vienuolyną:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)