Dvidešimt šeštieji ant raudonojo kilimo žengė ir grupė „Fusedmarc“, kurie spinduliavo pasitikėjimą savimi bei mielai bendravo su žiniasklaida.

Beje, ant raudonojo kilimo jie praleido daugiau nei valandą, taip pat ilgai juo žengė ir kitos šalys dalyvės.

Oficialiame atidaryme Viktorija Ivanovskaja pasirodė su juoda suknele, juodai puošėsi ir Denisas Zujevas. Viktorijos suknelę kūrė Sandra Yushka, ta pati dizainerė, kuri sukūrė ir pasirodymui skirtą raudoną suknelę.

Fusedmarc

Viduryje raudonojo kilimo užkalbinti „Fusedmarc“ tikino, kad visi užsienio žurnalistai klausinėjo panašių klausimų: kaip jaučiasi ir ar tai pirmasis kartas žengiant raudonuoju kilimu.

„Jaučiamės nuostabiai, o praėjome dar tik pusę kilimo, išdalinome labai daug meilės, – kalbėjo Viktorija Ivanovskaja. Jaučiamės tikrai gerai. Atrodo, kad kiekviena diena yra nauja pradžia ir tų pradžių labai daug. Labai daug emocijų ir laimės. Jaučiamės labai laimingi, – šypsojosi Viktorija ir pridūrė. – Mano bokštas jau visiškai „nuvažiavęs“.“

Viktorija ir Denisas ant scenos lips ketvirtadienio vakarą, gegužės 11. Jų pasirodymo numeris – šešioliktas.

Jau savaitę Kijeve repetuojantys „Fusedmarc“ kas kartą nuo scenos nulipa su plačia šypsena ir tikina, kad kiekvienas kartas yra vis geresnis. Ne vienoje spaudos konferencijoje sudalyvavusi grupė užsienio žurnalistams tikina atvažiavę į Kijevą laimėti.

Abėcėlės tvarka ant raudonojo kilimo žengusios šalys mielai bendravo su žiniasklaida, demonstravo ekstravagantiškus apdarus ir dainavo davo „eurovizines“ dainas. Itin ryškiai iškilmių metu sužibo kaimynai latviai, grupė „Triana Park“.

Atlikėjai iškilmingam vakarui pasipuošė ukrainiečių dizainerių drabužiais, o solistė pasipuošė mėlynų ilgų plaukų peruku.

Nemažai dėmesio sulaukė ir italas Francesco Gabanni. Vyrukas pasirodyme dainuoja kartu su šokančia gorila. Tiesa, ant raudonojo kilimo žengė vienas, be scenos partnerės.

Ypatingą šilumą demonstravo ir bulgaras. Septyniolikmetis Kristianas Kostovas „eurovizinėje“ scenoje dainuoja antrojo pusfinalio metu, prieš pat Lietuvos pasirodymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)