Konferencijos vedėjas, trumpai pristatęs atlikėjus bei paprašęs juos sudainuoti savo dainos „Rain Of Revolution“ fragmentą, nusistebėjo Viktorijos Ivanovskajos manikiūru. „Pirmą kartą matau merginą su tokio ilgio nagais“, – šyptelėjo vedėjas.

„Taip pasirinkau specialiai. Kartais pasijaučiu plėšrūnė ir šiandien kiek nerimavau ant scenos, norėjau įgauti drąsos būnant ant scenos, – savo pasirinkimą paaiškino Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ bei pridūrė. – Būtų sunku, jei taip atrodyčiau kasdien.“

Antroji repeticija Kijeve:

Jų pasirodymą tiesioginio eterio metu stebės keli tūkstančiai susirinkusiųjų arenoje ir šimtai milijonų visame pasaulyje per televizijos ekranus. Atlikėjai tikino, kad dėl to jaudulio nejaučia. „Jaudina tai, kad nei viena, nei kita pusė gali neišgirsti to, ką artistas nori perduoti“, – kalbėjo Viktorija.

Savo daina jie perduoda jausmus, kurie, anot jų, gimsta čia pat scenoje, atliekant dainą. Atlikėjai neslėpė – jų tikslas nugalėti.

Po konferencijos, su DELFI bendravę atlikėjai patikino, kad jaučiasi puikiai. „Tikrai jaučiamės puikiai. Scenoje darome tai, ką turime daryti, taip pat yra labai daug žmonių, kurie padeda ir dirba už mus“, – apie didžiulę techninę konkurso komandą kalbėjo Denisas.

Šios repeticijos metu buvo ne vienas eksperimentas. Viktorija kelis kartus atliko dainą keliose vietoje pasirinkusi kitokią tonaciją nei visuomet. „Šiek tiek pakeitėme partiją. Bandau analizuoti, ar geriau taip įstoti, ar palikti taip, kaip buvo, – pasakojo Viktorija. – Matyt, padarysiu taip, kaip siela mane „neš“. Nenoriu save dėti į rėmus. Noriu jausti. Gali būti ir daugiau siurprizų.“

Beje, Viktorijos kuodelis jau tapo kone jų etikete, tačiau jau antrąjį kartą repeticijų metu Viktorija plaukus pasileidžia. „Pasirodymo metu atsirado vėjas, kuris dera tik su palaidais plaukais, tačiau jau daug gerbėjų žino mano „kareivius“, apie kuriuos aš esu pasakojusi. Tenka balansuoti“, – mažyčiu kuodeliu ir palaidais plaukais pasipuošusi kalbėjo Viktorija.

Antrosios „Fusedmarc“ repeticijos Kijevo arenoje akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)