Maidane iki šiol matyti prieš kelerius metus vykusių kruvinų įvykių ženklai. Aikštės šone išdėliotos žuvusiųjų nuotraukos, prie kurių dega žvakelės, centre dedamos gėlės pagerbiant jų atminimą.
Ketvirtadienio popietę Lietuvos ir Latvijos atstovai „Eurovizijoje“ susitiko trumpai minutėlei pagerbti žuvusiuosius – prie atminimo lentos padėti gėles.

Į susitikimą, kartu su grupe „Fusedmarc“, atvyko ir visa Lietuvo delegacija. Ne vieni atvyko ir Latvijos atstovai – grupė „Triana Park“. Juos taip pat lydėjo Latvijos delegacijos dalis, solistės įvaizdžiu rūpinosi šalia visuomet vaikštinėjęs stilistas.

Lietuvos ir Latvijos atstovai "Eurovizijoje" pagerbė kovojusius už Ukrainos laisvę

Kaimyninių šalių atstovai susitinka ne pirmą kartą. „Kartu buvome Izraelyje, gyvenome tame pačiame viešbučio aukšte“, – DELFI po susitikimo kalbėjo Viktorija Ivanovskaja.

Į susitikimą Latvijos atstovė atvyko pasipuošusi peršviečiama suknele, veidą dengė ryškus makiažas. Ekstravagantiškas grupės įvaizdis – savotiška maištingumo dalis. Viktorijos toks įvaizdis nenustebino, ji patikino, kad ir Izraelyje ši atlikėja išsiskyrė, tik gal ne taip ryškiai.

Beje, V. Ivanovskaja konkurentų latvių „eurovizinį“ kūrinį vertina teigiamai. „Daina miela, nes primena mano mylimos atlikėjos kūrinį“, – šyptelėjo Viktorija.

Po susitikimo su latviais, Lietuvos delegacija nuvyko į susitikimą su „Eurovizijos“ gerbėjais. Susitikime dalyvavo kelių šalių atstovai, kurie kiek pabendravę su susirinkusiais konkurso gerbėjais dalijo jiems suvenyrus bei autografus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)